Avlak: ist Karaburun...2 mil açıkta Kullanılan takım:40 iğne çapari ördek tüyü 050 köstek 060 beden 3/0 iğne... Kurşun:150 gr.. Rüzgar: Değişken.. Bugün Cemal abi ve İsmail dostum ile akşam üstü palamut avına niyetlendik ve saat 16.00 gibi yola koyulduk 50 km yol sonrası avlağımız olan karaburuna vardık tekneyi tonozdan alıp vira bismillah deyip çaparimizi suya saldık aradan yarım saat geçmiştiki ilk vuruş ve 2 palamut livarda yerini almıştı vaktimiz az sabrımız çoktu havanın kararmasına az kalmıştı ve o muhteşem vuruş geçte olsa gelmiş 11 balık oltada kendini göstermesi ile birlikte ekip keyif içinde balıkları livara atıp bu günkü avı sonlandırdı...
Yine maşallah diyelim, nazar değmesin. Maya (dua) iyi tuttu. Tebrik ederim Feridun kardeşim. Fişek gibi palamutlar. Ekibi de kutlarım, selam ve sevgilerimle.
Feridun tebrikler , yine çok güzel bir av yapmışsın, bu arada Nuri abimin duaları tek tek adreslerini bulmaya başladı, bu dualardan bende bana düşen nasibimi aldım. Bundan sonraki avların en az bu kadar bereketli olsun.
ooo usta enişte ile güzel av yapmışsınız. Ayrıca ismail kardeşime de selam. Sonrasını merak ediyorum acaba salata ve mangal resimleri varmı?
kolay gelsin arkadaslar demek sizi oraya butun gun biraksalar girgircilari pesinize takacaksiniz. baliklar ve resim guzel ( fotojenik ).
Teşekkürler dostum...Nerelerdesin ? görüşemiyoruz... Nuri ağbi bu gün için özel dua istiyorum... Teşekkürler a.s.... Koral son 3-4 gündür gırgırlar çinekop ve sarıkanatı boğuyor 2 gündür boğazdan güzel raporlar geliyor sizin ekip iş başı yapar artık..teşekkürler.. Üstadım Nuri abim Aliço reis ile başladı derken benden sonra sende nasibini aldın bakalım sırada kimler var..."sırayı bozmayalım arkadaşlar"... Teşekkürler arkadaşlar..Mevlam hepimize daha iyi avlar nasip etsin... Kadem enişte 11 palamutu oltada hissedince feroooooo kopacak diye bir bağırışı vardı bu bütün ava bedeldi...bu ava dair tek üzüldüğüm taraf camerayı yanıma almayı unutmuş olmam bu güzel anları sizler ile paylaşamadım.. Sinan ağbi gır gırlar dur durak bilmiyor.... Ayrıca foto ve videolar torunlar için....