Sabah 07:00 de İzmirden döndüğüm gibi gram uyumadan Serkan Abi (acemi01) nin çağırması üzerine buluştuk hook Özlediğim İstanbul'umda da geldiğim gün iyi sayılabilecek bir av gerçekleştirdik. reeling Şuan hiç uyumadan geçirdiğim 40. saatime giriyorum bu yazıyı yazarken İSTAVRİT 11 numara iğne 0,10 köstek 0,10 beden 35 gr kurşun 14:00 - 18:00 2 kilo İSPARİ - KARAGÖZ - İZMARİT - LAPİN Şamandıralı Takım 10 numara iğne 0,15 köstek 0,16 beden 35 gr kurşun Yem Kaya Kurdu 14:00 - 16:00
bunada tebrikler.. ege izmariti boğaz izmaritine pek benzemiyor sırtı daha bi yeşil gibi sanki yoksa ışıktanmı öyle geldi bana
yeşil izmarit dediğimiz bir izmarit çeşiti belkide sezonun ilk kıyılıyan balığı mart nisan aylarında bolca tutulur
hmm istanbul boğazında rastlamadım bu arkadaşa , marmarada oluyo ( ada izmariti veya menekşe ) da herlde egede bu renk oluyo dedim kısa aklımca
Melina dediğimiz balıktır ayvalık,dikili,foça,mordoğan karaburun kısaca Kuzey Ege'de mevsiminde bolca bulunabilen bir balıktır izmratle aynı tür olup bi kaç çeşitlilik gösterebilmekte bildiğim kadarıyla bu balığı anlatmaya çalıştım. Bu arada tebrikler
emre bereketli olsun gitiğiniz gün boğazda hiç şey yoktu serkan ile telefonda görüştük aynı yere gideceğiz demişti rastgele..
Vallahi bayağı yorgundum ama Serkan abiyi kıramadım Kemal abi. Ortalama 40 saat uykusuzlukla gittim oraya. Serkan abimin canı sağolsun ama, sizler gibi güzel dostlar ile geçirdiğimiz avlar için uykusuz da kalınır aç susuz da