TAKIM: Çinekop Yemlisi BEDEN: 25 İĞNE: 5 no KURŞUN: 125gr YEM: İstavrit Fileto Birlikte gelmek isteyen arkadaşlar vardı, kusura bakmasınlar aniden gelişen bir akşam oldu bu. 32 adet ile dün akşamı sonlandırmış oldum.
gerçekten çok güzeller tebrikler ben de akşam yemlideydim balık çok seyrekti maşallah diyelim.:thumb:
Ellerine sağlık kardeşim anlaşılan o ki bu yıl hepimiz lüfere doyacağız.Güzel avlarının devamını dilerim.
Çevremdeki bir çok kişinin balık alamamasının sebebi balığı ileride aramalarıydı. Balığın yakında olduğunu söylememe rağmen hep ileri attılar ve akıntıya kapılarak birbirlerini topladılar. Bu yüzden bir çok kişi 10 adetin üzerine çıkamadı. Taze yem yine çok büyük etkendi. Takımlar konusunda ise gördüğüm kadarı ile o kadar büyük mantarlar vardı ki ben balık olsam 10 metre yakınına yaklaşmam takımın. İğneler, misinalar çok kaba çook. Tamam balık kesip atabiliyor ama bazen kibar takım istiyor işte. En azından adet konusunda güzel skorlar elde edilebiliyor. Bunlar gibi bir çok sebep vardı az balık alma adına..