ARNAVUTKÖY Yeşil organize çapari 11 numara iğne 0,10 köstek 0,23 beden 100 gr kurşun 08:00 - 11:00 2 kilo Merhaba forum sakinleri; Bu sabah uzun bir aradan sonra deniz ve balık ile buluştum. Malum askerlik biraz köreltmişti beni. Sabah 08:00'de gidip evde işimin olması nedeni ile 11:00'da sonlardığım bu keyifli günü 2 kilo orta boy istavrit ile sonlandırdım. Daha iyilerinin oltalarınıza gelmesi dileği ile... RASTGELE...
Hoşgeldin Emre güzel av yapmışsın, İstanbul'dan raporlar gelsinki bende orada tutmuş kadar olayım. Birinci fotoğraf çok güzel çıkmış.
Askere gittiğini, izine geldiğini hatırlıyorum forumlardan. Fakat askerliği de bitirmişsin . Haydi gözün aydın olsun. Bol balıklı günler . rastgele.
Sağol Erdinç abi, geldim çok şükür ve özlediğim herşeye kavuşuyorum teker teker. Hepimize bol balklı günler inşallah.
Ah be Necip Kocamaaaan ARNAVUTKÖY yazıyor fotoğrafın altında, sen ne yaptn Sağlık olsun, benim de bir çok şey gözümden kaçabiliyor.
ben geçen perşenbe aynı yerde istavrit le sardalya adım fakat 130 grm kurşun yeşil organze tam dip te yatıırıp bekleterek baya bi uğraşarak 2 klgr tutum
Hemen hemen sistem aynı, akıntı çok olmadığı için 100 gr yeterli geldi. Balık yine dipte farkeden bir durum yok.
Emre gerçekten ya 2 kere baktım bide biliyomusun nerde tutmuş acaba diye Söylemiyim dedim ama birazda istavritlerde gözüm kaldığından görmemiş olabilirim hihi