merhaba arkadaşlar bu pazar sabahı ıldırdan 2 arkadaş balığa çıkmayı planlıyoruz. tekne kira ücretleri 80 ytl dir. 2 veya 3 kişilik bir gurupla beraber tekne ücreti paylaşılarak balığa çıkabiliriz. bu aralar iri kolyoz, çipura ve iri istavrit çıkıyor.
ben mustafa sitenize yeni üye oldum manisada esnafım. haftasonları fırsat buldukça ıldırdan balığa çıkıyoruz.
tanışma bölümüne konu açarak kendinizi tanıta bilirsiniz buradanda imza ayarlarınızı yapıyorsunuz isim yaş şehir gibi http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
oncelikle merhaba, ıldırdan nereden çipra cıkıyor merak ettim ,bende ıldırdan cıkıyorum, hangi kaptanla cıkıyorsunuz
Ah Mutlu ah,Çipurayı duyunca hele bir de senin avlandığın bölgede olduğunu öğrenince balıklama girmişsin konuya vallaaaa
öncelikle merhaba. organizasyon için bir kaç şey söylemek istiyorum. site aktif üyesi orcunhuca ile brlikte bu hafta sonu kuşadası için plan yapmıştık. hava şartlarına göres on kararımızı cumartesi günü vereceğiz. eğer sizin içinde uygunsa iki grup birlikte hareket edebiliriz. detayları akşam konuşabiliriz. saygılarımla
genelde orkinos kafeslerinin bulunduğu yerde avlanmaktayız yem olarak sardalye ve sülünez kullanıyoruz. çipura haftada 2-3 parçada olsa çıkmakta ama tavayı dolduranlar genelde istavrit, kolyoz ve karagözler. ıldırda yunanlı kaptan veya muzaffer ile çıkmaktayız. sürekli yer değiştirmek yerine aynı yerde avlanmayı tercih ediyoruz. zaten balık yoksa hiçbiyerde yoktur sürekli tekneler seyir halindedir.
Mustafa kardeş 1.5 2 aydır oranın balıgı bitti ıldıra gidicekseniz orkinosa gitmeni tavsiye etmem cunku fazla balık yok orası eylül ,aralık arası yapıyor ıldırda belirli topuklar var oralarda genelde karagöz iskatarya devamlı cıkıyor kısın sırtı ile levrek ve karagoz dısında balık avlamak zor tabi gopes mandagoz vb... balıkları saymıyorum
bence balık bitti diye birşey yok . birazda şans işi 2 hafta önce çoğuı tekne orda buraya dolanırken biz 4 parça 350-400 gr lık çipura. 2 tane iri zargana, ve 3-4 kilo istavrit ve kolyoz ve 10 15 parça iri karagöz yakaladık. rastgele deyip açılmak lazım. gerisi şansa kalmış
Slm. Mustafa, ben de size katılabilirim. Cevap verirsen sevinirim. Daha sonra detayları telefonla ya da özel mesajlarla hallederiz. Benimle veya bensiz bütün arkadaşlara iyi avlar
ahuha mustafa ya bende MANİSA lıyım ama yağmurdan çekinmen yılman vazgeçmen üzdü valla beni tamda tamam dedim yarın balıka çıkarım dedim sende vazgeçmişsin neyse hayırlısı olsun umarım MANİSA da tanışma ve yeni organizasyonlara imza atma şansı buluruz avların daim olsun balıkların bereketli olsun
Aramıza hos geldin Dostum bende ıldırdan balıga cıkıyorum bu mevsim cipura biraz zor ama yinede ras gele
merhaba, biz de uzun zamandır ıldır taraflarını merak ediyoruz.önceki hafta kuşadasındaydık.Eğer organizasyon olursa,dahil olmak isteriz.izmirden 2 kişiyiz.hafta sonu olması uygundur.