04.02.2007 kuşadası

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orcunhoca tarafından paylaşıldı.

1. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    şansa bir ahtapot 1 kg. babakalede 400 gr. karagöz,80-90 cm pala.
    arkadaşlar yaklaşık bir haftadır uğraştığımız org. bugün herşeye rağmen gerçekleştirdik. katılım hava şartlarından dolayı az oldu. ava izmirden çipuracı yalçın abi, mzfozt muzaffer ve ufukkula, yalçın abinin oğlu ve ben katıldık. organizasyonu gerçekleştirirken gerçekten zorlandık. dün akşam üstüne kadar çıkıp çıkmayacağımız belli değildi. akşam üstü karar verdik çıkmaya. bir haftadır takip ettiğimiz hava durumu pazar gününü iyi gösteriyordu ama cumartesi günkü hava bizi korkuttu. gerçekten çok soğuk ve rüzgarlıydı. herşeye rağmen balık sevdası üstün geldi ve arkadaşlarla buluştuk. çok samimi ve güzel bir gün geçirdik. katılan arkadaşlarıma çok içten teşekkür ederim. dün akşam üstü karar verdikten sonra yem konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. sabah buluşmak üzere anlaştık. sabah gittiğimizde konuştuğumuz teknenin çok kalabalık olduğunu gördük. bunun üzerine boş olan başka bir tekneye yöneldik ve çok da iyi yaptık sadece biz avlandık koca teknede. neyse fazla lafı uzatmayayım fotoğrafları aktarayım.

soldan sağa yalçın abi, ufuk, muzaffer, yalçın abinin oğlu

balık avı müdavimleri

ben :)

yalçın abinin kofanası :)

yalçın abinin mezgiti

bu arada belirteyim yalçın abi hepimizi katladı. bizim tuttuğumuz kadar balığı tek başına tuttu. hakkını teslim edelim.

işler karıştı

hep balıklar yiyecek değil ya

hasılat birazdan

Son düzenleme: 4 Şubat 2007
  2. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    günün hasılatı

3. AKIN74

AKIN74

Önemli olan buluşup tanışmak hoş vakit geçirmek ve stres atmak ise sizlerde gereğinden fazla yaptığınız ve güzel bir organizasyon olduğu için de hepinizi tebrik ederim...:)

4. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ve herşeyde önemlisi bol bol sohbet. kendi adıma gerçekten çok eğlenceli bir gün geçirdim. katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, onları tanımaktan da ayrıca mutlu olduğumu belirteyim.

5. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kesinlikle buluştuk, tanıştık ve eğlendik. umarım en kısa sürede tekrar ederiz ve başka arkadaşlarla da tanışma fırsatı bulurum.

6. Orçun hocam harika balıklar,tebrik ederim.!!

7. POYRAZPINAR

POYRAZPINAR

Favori Kamış:
    OLTA,SIRTI
    En İyi Avı:
    2 KG SİNARİT
    güzel av olmuş, tebrikler:)
    çeşit bol,ebatlar iyi, ortam güzel :)
    muhabbetiniz daim olsun....

8. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim. bu balıkları 5 kişi tuttuk, aslan payı yalçın abinin. çok daha fazla olmalıydı ama son bir aydır avların pek verimli olmadığını öğrendik.

9. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    ellerinize saglık yeni insaniarla tanışmak hele ortak yanınnız bulunan insanlarla tanışmak en az balık avlamak kadar zevkli bi iş ne mutlu size hem avınız hemde tanışmanız için tebrikler:)
    sevgiyle:)

10. POYRAZPINAR

POYRAZPINAR

Favori Kamış:
    OLTA,SIRTI
    En İyi Avı:
    2 KG SİNARİT
    evet hafif bi kuruma var maalesef:(
    önemli olan bu sinerji zaten:)
    sanki hepimiz oradaymış hep beraber tutmuşuz gibi mutlu oluyoruz bu paylaşımlardan:)
    yoksa bu hafta yüzlerce insan balık avlamıştır.Ama bu forumdakilerin bu paylaşımları hepimizi sevindiriyor:):):D :D :D :D

11. ultrass

ultrass

Favori Kamış:
    6 adet mutelıf kamıs ve makınalar 3 adet takım cantası
    En İyi Avı:
    antalya -side 13 kg kuzu
    guzel bırgun gecırmıssınız .onemlı olan tanısmak ve dostluk.umarım havalar bıraz duzelırse daha iyi sonuclarla herkez av resımlerını sergıleyecektır herkeze bol balıklı gunler

12. emrecan

emrecan Emrecan

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    harika balıklar,tebrik ederim.!!

13. omur78

omur78

Favori Kamış:
    KAMIŞ
    En İyi Avı:
    TURNA 3,80 Kg. 1997 Gölbaşı
    Güzel bir av olmuş,muhabbette güzel daha ne olsun süper olmuş herşey devamını dilerim rastgele saygılar.

14. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    teşekkürler. diğer av arkadaşlarımda düşüncelerini aktaracaklardır. ben kendi adıma gerçekten çok güzel bir gün geçirdim. bu ortam sayesinde paylaşım oldukça mutluluk da katlanıyor. daha önce bir konuda yazmıştım. raporları okurken kendim tutmuş gibi mutlu oluyordum. umarım nice organızasyonlara birlikte yeni avlara katılırız.

15. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Orcun hocam elinize sağlık güzel av çıkartmışsınız ,sanırım bizim tekne bu engin kaptanın teknesi limandaki en kral kaptanlardan biridir,bizim geçen haftaki fırtına maceramızıda anlatmıştır belki sizede:) ortamınızda güzel tam bir kaynaşma olmuş aranızda olamadığım için çok üzüldüm ilk fırsatta buluşuruz umarım 10 kişiyi tamamladığımızda tekne bizim oluyor zaten kaptanda bizden çayımızı kahvemizi yemek servisimizi dahi yapar,ama 1 ay önce biz aynı tekneyle sanırım aynı yere götürmüş engin kaptan sizi fazla açılmaz bildiği bir yer vardır oraya demir atar ,kişi başı 2 şer kilo mercan kopez karışık almıştık ama havaların soğumasıyla balık daha derinlere kaçtı bu ay böyle geçer ama baharla beraber bizimde resimlerimizi burada gösterme fırsatımızda oluşacaktır:)

16. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    mehmet abi sizin tekne evet. sizden söz ettim aydından olduğunuzu belirttim. hatırladılar. gerçekten çok ilgiliydiler. hoş sohbettiler. fazla açılmadık, yakın bir yere götürdü kaptan bizi. kartını aldım, ava çıkarken mutlaka bu tekneyle giderim diye düşünüyorum.sizi de aramızda görmek isterdik ama artık başka sefere.

17. orcunhoca

orcunhoca

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aslında sayımız daha kalabalık olabilirdi ama arkadaşlar haklı olarak hava durumu konusunda çok tereddüt ettiler. malum uzak yerden geleceklerdi. tüm riskleri alarak biz çıktık, çok şükür hava bizi yanıltmadı. tahminlerimiz tuttu. biraz kar yağdı ama saat 11 den sonra gerçekten mükemmel bir hava vardı. diğer arkadaşlarla da artık başka bir sefere, başka bir organizasyonda avlanırız umarım.

18. mder55

mder55 Eray

Favori Kamış:
    olta
    Güzel balıklar tebrikler.Stres atmışsınız hocam..

19. mzfozt

mzfozt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    balık kaçtıkça büyür
    merhaba arkadaşlar,
    bu organizasyonu bir parçası olmak geröekten keyif vericiydi. Eğlenceli bir etkinlik oldu. Başta Orçun hoca ve Yalçın ağabeye teşekür ederim.
    SAYGILARIMLA

20. abir

abir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 8
    hocam güzel anlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. kofanaya bayıldım:) tebrik ederim