Arkaşlar merhaba hayırlı hafta sonları diliyorum, bugün saat 14 de paydos ettikden sonra dişli avı yapacaktım kafaya koymuştum bugün saat sabah 11 sularında bir baş ağrısı aldı beni saat 12 civarı işyerinde balkonda hava alıp kahve içerken avmigran hap attım, avmigran migren tedavisinde kullanılan bir ilaçtır sanırım kahve ile beraber içtiğim için beni mahvetti,mide bulantısı baş dönmesi vs vs artık resmen komalık oldum yani bugünki sıkıntım anlatılacak gibi değildi hatta bir ara balık malık yok yat evde dinlen dedim kendime, saat 14 gibi paydos ettim eve giderken yolda bayağı toparladım kendimi, silahtarağada acılı çiğköfte molası verdikten sonra azda olsa kendime geldim eve geçip malzemelerimi aldım ve saat 17.30 gibi oltamı suyla buluşturdum. tesadüf eseri forumdan değerli bir arkadaşımızda aynı avlakda idi kendisine buradan selam olsun. ayak üstü iki kelam ettikten sonra oltalarımızı sallamaya başladık herzamanki gibi acemi şansım yine yanımda idi,kuzenim amca oğlu eserde biraz sonra bize katıldı ve bermuda şeytan üçgenini kurduk. gün sonunda 8 adet dişliyi kandırmayı başardım. uzun zaman sonra 1 adet rapalamı suya verdim banghead balık çok yoğun değil idi ama kısmeti olan balığı alıyor işte. 125grm-150 grm kurşunlar kullandım. balığı aldıktan sonra saymaya başlıyordum 50'li turlarda balık gözüküyordu, makinemin devri 5.3.1 Ayrıca yine forumda üye olup uzakdan bizi izleyen arkadaşlarda gözümden kaçmış değildir,hiç selam vermeden,iki kelam etmeden bizi izleyip yanımızdan uzaklaştılar,onlarada buradan selam olsun. sözü fazla uzatmadan resimlere geçmek istiyorum. ESKİ AÇTIĞIM KONUYA YORUM YAPIP DEĞER KATAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM İŞ YOĞUNLUĞUMDAN VE AKŞAMLARI EVE GEÇ GELMEMEDEN DOLAYI YÖNELTİLEN SULALLERE CEVAP VEREMEDİM İLK FIRSATDA YANITLAYACAĞIM. Dişli peşinde koşan arkadaşların küçük sahte kullanmamasını,balığı derinde aramasını ve yavaş sarmasını tavsiye ederim. herkese iyi forumlar dilerim.
Tebrikler Özkan, yine ustalığını konuşturmuşsun:thumb: Sıkıntılı başlayan gün keyifli sonlanmış, böyle güzel avların daim olsun.
özkanım paşam bir esaslı tebrikte sana harika görüntüler bunlarhooked :thumb: ayrıca baş ağrın içinde geçmiş olsun :thumb:
Özkan abi tebrik ederim yine dizmişsin güzelleri, şahane görünüyorlar :thumb: Afiyet olsun abi :hungry:
Özkan abi tebrikler yine kandırmışsın dişlileri fenomenin palyaçoyuda on numara çalıştırmışsın daha irilerine rasgelsin...
Acılı çiğköfte.. başağrısına birebir Palyaço yine iyi iş çıkarmış Bermuda şeytan üçgeninin tüm avcılarını kutlarım :thumb:
Özkan abi tebrikler, yine döktürmüşsünüz.. Balık sevdası hastalık falan dinlemiyor.. daha iyilerinin rastgelmesi dleğiyle
Bence baş ağrısını esas hafifleten dişli balık yakalama umudu Tebrikler çok güzel bir av, Ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler...
Tebrikler Özkan afiyet olsun ellerine sağlık . Yarın için bana bir yer tafsiye edebilirmisin haftalık iznimi balıkta değerlendirmek istiyorum ama ne tarafa gideyim bilmiyorum balık zannedersem yukarlara daha çıkmadı aşası hakkındada bilgim yok..
özkan abi tebrikrler, maşallah raporlar aynı aralıklarla güzel bir ortalamada devam ediyor. az laf çok işi misali oldu. avların daim ve bereketli olsun. afiyet olsun.