Merhaba dostlar, foruma uzun süredir rapor yazamamıştım, bu sabah tekne ile gerçekleştirdiğim Palamut avı ile tekrar huzurlarınızdayım. reeling Hemen detayları vereyim: YER: Anadolu Feneri ve Şile arasında kıyıdan 1 mil kadar açıkta. SAAT: 06:00 – 11:00 arası TAKIM/YÖNTEM: 200 gr. ağırlıklı 9 cm’lik Maria Princess GX2 ile yarım yol sırtı İlk 1 saat çapari ile sonuç alamayınca çeşitli derinliklerde rapala ile denemeler yaptım , 15 mt derinlikte rapalamı gezdirirken makinanın cırlamasıyla yerimden fırladım. Makarada 0,06 berkley whiplash pro var, bu kadar ince misinaya rağmen kalamayı iyi ayarlayıp sabırlı hareket edince bu yakışıklıyı almakta fazla zorlanmadım. Suda yoğun miktardaki lez dikkat çekiciydi, makinadan sıçrayan sular güneşte kuruyunca çamura dönüşüyor. Saat 09:00’a kadar diğerlerini aldım, balıkların maşallahı var, iri balığın yaşattığı heyecan da bir başka oluyor haliyle. 09:00’dan sonra 2 saat daha dolaşmamıza rağmen vuruş alamayınca avı sonlandırdık.
Müthiş bir keyif olsa gerek. Ben yazın topitop sapıyla melanur avlamıştım. Çok zekvliydi... Tebrikler...
Tebrik ederim Hasan kardeş.hooked Afiyet olsun.:hungry: Bu senede sezona başladın. Hadi hayırlısı.reeling
Tebrikler ey aziz.... Anadolunun bürhanı ve haşmeti her zaman Rumelinin bir adım önünde olmuştur. Karşı taraf sana yaradı yahu. Afiyetle, tebrikler....
Levrekten sonraki hayallerimden biri palamut ama şimdilik imkansız gibi açıkta avlanma şansım yok şimdilik ama ilk fırsatta bi sazan avı beni bekliyor
hasan bey tebrikler güzel av günü ve zevkli bir av olmuş paylaşım için tşk elinize emeğinize sağlık rasgelsin