Herkese selamlar gece güzel bir av gerçekleştirdim onu paylaşmak istiyorum sizlerle.allaha şükür verimli bir avdı ama yine meşhur soru sorma huyumdan vazgeçmeyeceğim çünkü sormadan asla öğrenemem o yüzden benim soru sorma huyumu maruz görün Kullanılan takımlar : Saat:22:00 - 06:30 Yem: Taze istavrit havaarçalı bulutlu neyse öncelikle avdan bahsedeyim,saat 20:00 gibi kadıköy çarşıdan yarım kg kadar canlı istavrit aldım.yüzdüre yüzdüre canlı canlı meraya getirdim balığımı çoğu ölmüştü ama sağlık olsun sonra takımımı hazırladım.serdar abinin önerisiyle çan aldım bu sefer hem çan hemde ışık bi arada.herşey güzel gidiyordu sağda solda tasma atıyolardı kıyıya kadar getirip alamayanlar filan vardı,demek ki balık yapıyordu.şöyle birkaç atış sonrası güzel bir kafa vuruşu hissettim oltamda ve hemen tasmaladım ama bende kıyıda düşürenler grubuna dahil oldum hop kamışı yere koyayım derken sağ ayağım tripotun tek ayağını çat diye kırdı kökünden plastik kısmından :/ tripotumu daha ilk kullanışımdı zaten çektiğim takımda ki tek iğnede gitmişti sınırlı sayıda takım vardı yanımda.işler iyice kötüye gidiyordu dedim emre geç otur kenara ama ne mümkün üşenmedim saydım 18 tane kedi kovamın etrafında bekliyor.halbuki ben onlara 1 kilo istavrit almama rağmen onlar inatla kovamla uğraşıyordu birde ona sinirlendim... utanmaz kovanın kapağını kaldırıp içine eğilerek balık almaya çalıştı resmen ya gülermisin ağlarmısın fleto yapıp koyuyorum taze taze bi bakıyorum fleto yok ortada.kardeşim ben zaten sana almışım kiloyla istavrit,benim fletomdan ne istersinnn.. ilerleyen saatlerde artık takım eksikliğinden dolayı nazik nazik kullanmaya başladım mevcut takımlarımı.ama saat 1 den 5 e kadar heryer yosundu. bende acaba su üstünden hafif kurşunla alabilirmiyim diye düşünürken bi elimlede çantadan 20 gram kurşun çıkarttım ve taktım hafifçe savurdum takım dibe inerken birden ağırlık bindi :S evet sarıkanat :S gece tuttuğumun en büyüğü hemde :S sonra aynı yöntemi kaç kere denesemde sonuç 0.sabah ezanıyla birlikte ateş yaktık ve biraz ısındık ateş sönünce tekrar devam ettim denemelere. 2 iğneli takım ve son takım... her atışta dua ederken çekerken dahada çok dua ediyordum.. ama malesef çok güzel bi tasma balığıda gördüm gerçekten iriydi yani lüfer filan değildi bence ama sarıkanat sınırlarını zorlardı galiba.ve tek iğneli kaldım tam balığın yaptığı sırada.. çinekop senmi büyüksün benmi dedim istavritimi özenle diktim tek iğneye iğneyide mantara sapladım ve tek iğneyle 3 tane balık almayı başarabildim boylar gayet güzeldi... resimleride ekleyeyim reeling
Emre tebrikler. bu sene hayvanlar bi garip. kökünden söküp götürüyor iğneleri. bol takım bulundurmakta fayda var. Kendin yaparsan daha sağlam daha güzel olur
O hazir takimlarin hirsizlari illa ki adamin elinde kalir. Takimi yemlemeden iyice çekistir igneleri. Baligin agzinda kalacagina elinde kalsin. Kendin baglarsan daha iyi olur. Baglamayi bilmiyorsan uyduruk bagla inan hazirdan daha iyi olur. Zamanla daha iyi olur.
çok beğendim :thumb: azmin zaferi avın çok güzel olmuş :hungry: afiyet olsun meran anadolumu, avrupa yakasındamı? yada yer belirtemezmizin özeldende göndere bilirsin şimdiden teşekkürler...