04/10/2012 Gece Sarı Kanat(Balıksız Rapor)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Safa Sunay tarafından paylaşıldı.

1. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sorrento 4.30 ,Okuma V System 2.70 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Blue Hawk,Okuma Safina Pro spa25
    Günlerdir gelen raporlar baya bi kanımı kaynatmıştı öyle böyle derken hazırladık takımları çıktık yola ilk hedefimiz yemlik istavrıtti ama ekstradan çıkan işler vs bi hayli geç kaldık ince takım o bu nafile istavritten eser yok sarıkanatlar havalarda uçuyor dedik yer değiştirelim beykoza doğru gittik istavrit denemelerine devam yine sonuç yok sabahta eserli83 le fikir alışverişinde bulunmuştuk onada söylemiştim 1 2 haftadır başıma enteresan şeyler geliyo balıkta bu akşamda bişeyçıkmaz inşallah diye hihi Baktım olacak gibi değil saat oldu 11 elde var sıfır bayat yem aldım tekrar döndüm avlağa oltaları attık ilk vuruş gelişi güzel dedim tamam yırttık çinekop çıktı öptük okşadık kulağına sen git baban gelsin diye fısıldadık suya iade ettık sonrasında 1 2 vuruş daha alsakta sonuç alamadık ama genel olarak balık durumu gayet iyiydı bu akşam taze yemi olan herkes aldı balığı.Bu arada ilk raporum olduğundan hatalarım varsa affola.:)
    upload picture

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Tebrikler Sefa kardeşim, bundan sonra aynı balığı elinde lüfer olarak veya kofana olarak görmek isteriz, bu çok güzel davranışının çok kişiye iyi bir örnek olacağını söyleyebilirim.:)))))
    Teşekkürler sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Safa bu rapor balıksız değil ki. Yalnızca eve götürmemişsin.
    Seni canı gönülden tebrik ediyorum. O boy balıkları, hatta daha küçüklerini raporlarda görmekteyim.

Örnek olman dileğimle. Lüferler denk gelsin. :)

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Elinizdeki balık resimden seçebildiğim kadarı ile 21-22 cm. Yani çinekop değil aslında. Ama yine de güzel bir örnek sergilemişsiniz. Tebrikler.

5. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Safacığım, tebrik ederim. O, geri saldığın Çinekop sana Lüfer olarak geri dönecektir, emin ol.

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Ellerine sağlık Safa İnşallah daha güzel ve bereketli avların olur.

Rasgele.

7. dartagnan

dartagnan Serhan Kocaman

Favori Kamış:
    Daiwa-Promarine 270-Lineaffe Sea Master
    Favori Makine:
    shakespeare firebird 70,Okuma Avenger
    En İyi Avı:
    2.5 kg Kırlangıç
    Aynen bu balık çinekopluktan çıkmış.2-3 büyüğün arkasına bunu salmak normal ama asıl güzel olanı ilk çekilen olmasına rağmen salman....

8. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sevgili Orhan amca ileride kovamizda luferler kofanalar gorebilmek icin hepimize bazi fedakarliklar dusuyor bende kendi payima dusen kismini yerine getirdim sadece saygilarimla

Tesekkur ederim eger hepimiz payimiza dusen kadar duyarli olursak daha uzun yillar zevkle balik yakalamaya devam edebiliriz

Ozkan bey tesekkur ederim ne bileyim gozume kucuk geldi o an olcme geregide duymadim aslina bakarsaniz hedef balik luferdi hal oyle olunca iade ettik bidahaki avimizda daga buyuklerini bekleyecegiz insallah

Tesekkur ederim bizde oyle umuyoruz biraz fedakarlikla uzun yillar bu zevki yasayabiliriz

Alico ustadim sizin luferleri gordukten sonra bunlar tabi gozumuze kucuk gelir ben istiyorumki ilerde cocuklarim oldugunda onlarlada lufer avlari yapayim tum gayem ve amacim budur

Tesekkur ederim sanssizliklar olmasa daha iyi bi av olabilirdi sanirim ogun bizim kismetimizde balik olmadigi gibi baligin kismetindede yasamak varmis suya biraktigimizda gozden kaybolusunu izlemekte paha bicilemezdi hersey baligi mideye indirmek degil sanirim:)

9. ihtiyarhakan

ihtiyarhakan Hakan Mustafa Serdar

En İyi Avı:
    45 cm kefal, 2.5 kg torik
    Tebrikler, çok örnek bir davranış, fakat benimde gördüğüm bu balık en 20 cm. Yeni tebliğ bu konuda biraz hatalı, ölçümü baştan kuyruk sonuna kadar kabul ediyor. Tek balık zaten bırakmanız iyi olmuş, Sevgiler.

10. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    Kaedesım tebrikler davranışından dolayı ayrıca tebrikler herkes böyle düşünceli davransa öyle güzel olurdu ki ancak bu davranışı sergılemek nedense ınsanımıza hep zor gelmıstır senı kurtlarım avlarının devamını dilerım hoscakal:)

11. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Ben olsam bırakmazdım onu..

12. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Hakan bey tesekkür ederim bırakmamın tebliğle pek alakası yoktu aslında ölçüm yapılmadı zaten gözümüze ufak geldi bırakmaya karar verdik sadece bol balıklı avlar dilerim

13. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Eser abi tesekkur ederim bizim temennimizde herkesin aynı duyarlılığı göstermesi yonunde fakat olmuyo malesef dün gece sahilde gezinirken kovalarda sınırsız miktarda çinekop hatta defne gördüm diyebilirim daha sıkı önlemler ve bilinçlendirmeye ihtiyacımız var.Bol balıklı trofeli avlar dilerim

14. Safa Sunay

Safa Sunay Safa Sunay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okan bey bu bi tercih meselesi henüz hiç yumurta bırakmamış bi balığı alıkoyarsınız yada bırakırsınız ben tercihimi bırakmaktan yana kullandım.

15. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    saol kardesım tekrar tebrık ederım seni bence sen hakedıyosun trofeleri insallahta cok yakalıyacaksın;)