Bizim av raporları biraz üst üste oldu ama ne yapalım balık dedinmi akan sular duruyor.Hele bir de alabalıkoldu mu.Bu gün öğleden sonra arkadaş telefon açtı.Alabalıklar süpermiş yine gidelim mi dedi.Hadi gidelim dedik ve düştük yollara.Yolda bir çeşmenin yanından solucan işini hallettik.Ve avlağa vardık.Hemen takımları çıkarıp attık.Bu sefer 2 saat tık yoktu.Hava bayağı karışıktı.Güneş yüzünü göstermeye başladı ve resital başladı.İlk alayı arkadaş kaçırdı.Nerdeyse olta kırılacak.Arkasından 10-15 dakikada bir balıkları yakaladık. Ve bir baktık sis çökmeye başladı.hemen oltaları toplayıp ver elini Konya.Bu arada meps de almıştık yanımıza ama denemeler sonuç vermedi.Oltalar boş kalmasın.
sizleri de tebrik ederim,güzel av olmus ama, bunlar dogal alabalik, sulucan ve canli yem kullanmak yasak degil mi???)))))
Mustafa bey, bunlar gökkuşağı alabalığı. İkinci olarak, canlı yemler sadece akarsularda yasak. Göl, gölet ve barajlarda kullanılabiliyor.
Teşekkürler.Arkadaş olayı açıklamış.Benim açıklamama gerek yok sanırım. Arkadaşları bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bir de resimler çok küçük çıkıyor.Büyüme şansı yok mu? Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.
öncelikle tebrikler.nevzat yaşını göremediğim için böyle hitap ettim ama kusura bakma anladığım kadarıyla alabalık ve sazan avı merakın var benim gibi.özelden yazamadığım için burdA yazdım tanışmak isterim seninle ayrıca facebookta alabalık ve sazan avı adlı bi grubum da var katılmanı beklerim.levent özel