dostlar sat sabah 04 gibi avıma başladım..ılk meram baltalımanı bır saatten sonra ılk luferımı aldım..sonra taradım tarabya yenıkoy.ve diğerleri bereketlı bır av oldu benım için tarabya altında diğer lüferımı aldım..cubukluya gectım cubukluda hıc bısey yoktu ama ne aldıysam ordan yağmurda aldım.yaklasık bır kılo cınekop ve bır vanoz diğer meralardanda bır kılodan fazla cınekop aldım..gec yazıyorum cunku halletmem gereken işlerım vardı....SAYGILAR
Murat selam, Takım ve yem konusunda detay verebilir misin ? Şak şak mı , yaprak mı, ya da başka birşey mi ? Teşekkürler
bALIK bana ben balıga tutkun hepsıni yaptım dostum.özellıkle zargana filetoyu ıyı yedı.digeride kırmızı cınekop,ve palamut caparısi.ama resimleri bir türlü yükleyemedık.
Sağol Murat, bir de bir sorum daha olacak: zarganayı fileto olarak ne büyüklükte kesiyorsun, istavrit kadar mı yoksa uzunca mı ? tebrikler.
http://www.ressim.net/ bu siteye bir gir dene bakalım telefondan yukliyebilcekmisin resimleri. Eğer yüklersen sonunda sna bir kod vericek onu forum ayapıştırıyorsun cıkıyor resimler.
bALIK bana ben balıga tutkun resımleri hangi siteden yüklüyorduk arkadaslar.resımsız rapor olmaz,bırturlü fırsat bulamadık