Merhabalar, sabah eşimi işe bıraktıktan sonra yine bir sahil havası almak için soluğu boğazda aldım. Saat 9 da rapalalarımı teker teker denemeye başladım. Bu gün yaptığım bir tespit olarak şunu söyleyebilirim kendonun yaklaşık 5 adet çeşidini denedim sadece bir tanesini yedirebildim. Balıkları aldığım sahteler, strike pro sarı-kırmızı, bluefish sarı kırmızı, yozuri full hologramlı sırtı yeşil, düz desensiz kaşık. İnanılmaz bir baş ağrısı sonucunda inatlaştım ancak yenik düştüm, saat 12:00 civarı avı sonlandırmak zorunda kaldım. 9 adet yakışıklı ile evin yolunu tuttum. TAKIM: Sahte yemler, kaşık BEDEN: 0,25 KURŞUN: 150gr
Tebrikler Emre güzel bir av olmuş. Malum havalar ısındı, mümkün olduğunca öğle saatlerinde güneşe fazla maruz kalmamak en sağlıklısı
Sağol Berkan abi Teşekkürler.. İnşallah, herkeze daha iyileri rast gelsin.. Yok abi tespit ettik, tansiyonmuş. Eve döndüğümde baktık 18'e 9 olmuş tansiyon Teşekkürler.. Zaten genetik bir tansiyon hastalığımız var ailece ondan kaynaklandı Teşekkürler.. Teşekkürler..
Büyük tansiyon hadi bir derece de küçük tansiyonun 9'ları 10'ları geçmesi tehlikeli olabilir, Allah korusun.. aman diyim dikkat et..
Emre ilk başta geçmiş olsun aman dikkat tansiyon başka birşeye benzemez beyin kanamasına kadar gider ihmal etme kaldıki ırsi diyorsun kardeş bileğe takılan tansiyon aletini yanında taşı ,şimdik tuttuğunreeling hooked balıklar için bir tebrikte benden paşam :thumb: