arkadaşlar öncelikle merhabalar yukarıdaki 05-06 eylül ilk hafta sonu tarihleri arasında yapılacak bi organizasyonda bende varım diyenler vars ortak bi yer ve saat belirlenip avlanmaya gidebiliriz maksat tanışmak bilgi paylaşmak ve unutulmaz muhabbetler cevaplarınızı bekliyorum
Hatta biz de İstanbul'dan takip edip destek çıkalım. Ben toplu bir mail atayım Burdur ve Isparta'daki arkadaşlara.
Burdur, Isparta ve hatta İsparta'daki arkadaşlara mail gönderilmiştir arkadaşlar, bilginize. Dilerim katılım olur da organizasyon fotoğraflarınıza bakmanın keyfini yaşarız.
Nasip Degerli yoneticiler ve ilgili arkadaslar, Organzasyon calısmalarınızı takdirle karsiliyorum.Dusunceleriniz icinde tesekkur ederim.Nasip olursa ramazan sonrasın da pazar gunu yapılacak (eylul sonu-Ekim ayi gibi)organizasyonlara katılabilirim. Saygilarimla M.Koray Basyigit Em.Ogret. 05055625855 Isparta
Evet, mail alan arkadaşlarımızdan birinden ses çıktı bile. Koray bey bilgilendirmeniz için teşekkürler. Organizasyon durumunda arkadaşlarımız size mutlaka ulaşacaklardır.
hisar 32 değerli hocam ilginiz için teşekkür ediyorum diğer arkadaşlar sizlere de ilginiz için teşekkür ediyorum organizasyonu dediğiniz tarihlerde de yapabiliriz özelden görüştüğüm bi kaç arkadaşımız da ramazan sonunu beklemeyi önerdiler başka arkadaşların da katılımlarını bekleyip ortak bi tarih ve ortak bi yer karar verip balikavi.net in bize sunduğu bu buluşma sayesinde yeni arkadaşlar yeni muhabbetler ve farklı görüşler elde edebilir, yeni arkadaşlıklar elde edebiliriz civardaki tatlı su balık avcılarını organizasyonumuza bekliyoruz
Selam ben tatlı subalığı avcılığına çok nadir giderim.Ama Önemli olan burda tanışmak ve dostluk olduğu için ramazan sonu tarih ve yere karar verdiğinizde bende antalyadan %70 katıla bilirim.
teşekkürler teşekkür ediyorum serdar bey ramazan sonuna aldık pilanlarımızı size de haber vereceğiz tam tarih ve mekanı
Bende ıspartalıyım . Öğretmen olmam nedeniyle ( çünkü okullar da o tarihlerde büyük ihtimal görev olur) katılıp katılmama olasılığımı bilemiyorum. Eğer bi aksilik çıkmazsa katılabilirim.
teşekkürler arkadaşlar şu anda yakşalık 4-5 kişi olduk gelmeyi düşünen ramazan sonuna kadar da biraz daha oluruz sanırım beraberce güzel avlar geçirmek dileğiyle bölge avcılarını bekliyoruz bize bu konuda yardımlarını esirgemeyen site yöneticilerine tekrar teşekkür ediyoruz
organizasyon değerli arkadaşlar ramazanda organizasyon zor olur bence ortak nokta bucak elsazı köyü karacaören barajı gökkuşağı alabalık avı yapalım hem havalar serinlemiş olur hemde albalık çıkmayabaşlamış olur bu sene mayıs haziranda bu yerde gümüş kullanarak güzel av yaptık ekim de buluşup güzel av yapalım.3,4 EKİM 2009
ramazandan sonra yapılacak istanbul organzasyonu olursa tanışmak isterim . saygılarımla . yavuz sicimağaoğlu 0535 924 37 59 istanbul -avcılar-ambarlı