Resimdeki turnalar kaşıkla tutulmuştur.Canlı yemle ise sanırım biraz şanssız bir gün olmalı ki 4 adet iri turna kaçırdım.Hatta birini çekerken misina elimi kesti.Yinede keyifli bir av oldu.Büyük olan turnanın kanca gözüne takılmış.Galiba turnayı gözünden vurduk Rastgele Tuncay DEMİRHAN
tebrikler güzel av olmuş valla ben de dun geceden guzel av yaptım ama bilgisayarda sorun var resimleri yükleyemedim allah yolunu acık etsın afiyet olsun
Canlı yem kullanırken sanırım bir çok arkadaş gibi siz de kasnağa bağlı olarak kullandınız ve kendi gözlemimle diyebilirimki balığı kıyılama esnasında heyecanın da etkisiyle boşluk verme, tasma eksikliği gibi nedenlerden balık kaçıyor. Acizane tavsiyem canlı yemide elinizde varsa fazladan bulunan makaralı oltanızla kullanmanızdır. Böylelikle hem balığı kaçırmazsınız hem de at-çekteki zevki size yaşatır.
valla aynen dediğiniz gibi oldu.Kasnağa bağlı mantarlı olta yaptım.Üçlü çapaya balığı sırtından takıp attım.Ama kaçırdığım sanki kudurmuş gibi kendini yerden yere vurdu.Hatta şu kılıç balığı yakalıyorya tıpkı onun gibiydi.