05-07-2012 06-07-2012 şarköy çapariye gelenler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avciceyhan tarafından paylaşıldı.

1. avciceyhan

avciceyhan uğur avcı

Favori Kamış:
    mitchel privilege surf
    Favori Makine:
    mitchel avosurf 7000
    5 inde çıktığımız avda çapariye başta istavrit mezgit,uskumru,sardalya gibi neredeyse çapariye gelebilecek her balığı gördük ilk gün 2 kiloya yakın balık tuttuk
    ikinci gün ise yine istavrit uskumru mezgit türünü bilmediğim bir kaç balık sardalya gibi balıklar tuttuk bu avımız biraz daha bereketliydi 3-4 kiloya yakın balık tuttuk daha çok çıktık çok tuttuk ancak resimlerini çekmediğim için atamıyorum

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Çeşit olmuş ne güzel :) uskumru haberi ilgimi çekti, ne zamandır görünmüyordu bu sularda, yine Tekirdağ taraflarında bi arkadaş ta almıştı bikaç uskumru yaz başında.. Marmara adası çevresinde de epey kolyoz alanlar oldu bu yaz beyaz tüy çapari ile..
    Afiyet olsun :clap2:

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Başarılı bir av olmuş sevgili Uğur.

Ancak o balık uskumru değil iri bir kolyoz,keşke uskumru olsaydı.

Mamafih ileriki günlerde oralara erişebilirler,zira Çanakkale boğazında kaşıkla av vermeye 4 gündür başladı.

Gayet iriler aralarında yarım kg'a erişenler dahi var.Bunlara tabiiki uskumru değilde Lipari demek lazım.

2 sene evvelinde çapariyle çok tutardık.Ancak yumurtlama mevsiminde üzelerine çöken onlarca jenaratörlü,dev ışıklı gırgırlar bu sonu hazırlamışlardır.

Ekenomik ve lezzet değerleri açısından üst sınıf bu balıkları maalesef binlerce dolar ödeyerek günümüzde Norveçten ithal etmekteyiz.

Oysa sularımızda hem miktar hem lezzet ve hemde büyüklük olarak bu ithal uskumralara nerdeyse eşdeğerdi bu balıklarımız.

Başarılı avlarının devamını dilerim.

Sevgiler

4. avciceyhan

avciceyhan uğur avcı

Favori Kamış:
    mitchel privilege surf
    Favori Makine:
    mitchel avosurf 7000
    açıkcası bende şaşırdım biraz sarozdan arkadaşlar çağırdı gittik adamlar her gün deli uskumru tutuyoruz diyorlardı en büyüğü marmara aldıklarım %70 i büyüklükte burada beyaz çapariye deli istavrit geliyor çantada kalan 2 tane 15 li beyaz boğaz çaparisi vardı babam ne işi var burada diye sordu takıyım bi deniyim dedim artık bozulmuş iğnelere bile atlıyorlardı her çıktığım 1-2 büyük uskumru alıyorum burada sarı yeşil çapari ile bu sene iyi mezgit var gibi bu arada hep akşam balığına çıktk

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    özellikle tekneyle akşam suyu çok bereketli oluyor.. saat 20-21:00 arası çok sağlam balık alınabiliyor..

6. avciceyhan

avciceyhan uğur avcı

Favori Kamış:
    mitchel privilege surf
    Favori Makine:
    mitchel avosurf 7000
    abi evet kolyozmuş bende yeni farkettim bakınca internetten inaşlalh dediğiniz gibi uskumrularıda alıcağız kara avıda yapmaktayız 18'inde sezon açılıyor sabahları üveyik ve bıldırcın avı akşam da botla balığa çıkmayı düşünüyoruz kafamda bir de levrek ve palamut planı var ama hangi ara sırtı çekiceğim onu bilmiyorum şu an

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Cihan kardeşim tebrikler.Afiyet olsun:thumb: