Merhabalar herkese. Bu sezon kıyıdan at-çek avlarıma her fırsatta devam ediyorum.Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi yine erken saatlerde kıyıya indik.Çok şükür elimiz boş dönmedik.Balıklar sırayla büyükten küçüğe doğru geldiler.Esasen resimdeki en küçük olan 24 cm lik arkadaşı suya iade etmek istesemde, göz hizasına dek yuttuğu üçlü iğne maalesef ölümüne neden oldu.Bu av yaklaşık iki saatlik bir süreçte gerçekleşti.Daha da durup avlanmak mümkündü ama bu kadar yeter demek ve eve dönmek daha sonraki avlara gün saymak da ayrı bir şey tabii Uploaded with ImageShack.us Herkese iyi avlar ve güzel paylaşımlar dilerim.
Evet birazı da sizlere kalsın dedimGörünüşe göre burada bir süre daha burada kalacak gibiler çünki bu sabah geç gitmeme rağmen iki tane daha kandırmayı başardım ama kovaya alabilmek nasip olmadı ÇOk teşekkürler sağolun.Darısı herkese Teşekkür ederim. Sağolun, sabah çok erken saatte bastı o canavar neredeyse kıyıya bir metre mesafede takıldı. Sağolun cümlemize rasgelsin. Çok sağol abim bu yıl lüfer avına doyacağımı tahmin ediyorum.Aslında bu ava doyum olmaz ama yeterli diyebileceğim en azından Sağolasın abim, izin bitti ama nöbet istirahatlerimi değerlendiriyorum. Teşekkürler görüntü güzel oldu boy bakımından, bir büyüğünü daha alsaydık dalton kardeşler gibi olacaktı
Sağolasın Fatih kardeşim, tevazu az da olsa hamurumuzda var sanırım. Şimdiye o dek o kadar boş döndüğüm avlar oldu ki üç balık o zamanlara nazaran hazine gibi geliyor bazen Sağol Orhan abi,sevgi ve saygılar bizden