05.10.2013 Lüfer Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında chico1907 tarafından paylaşıldı.

1. chico1907

chico1907 emre

Favori Kamış:
    El takımları
    Favori Makine:
    safter 4.5 & Tohatsu 20 hp
    En İyi Avı:
    Kaba lüfer, Kalkan 4.5 kg , Palamut
    Yer: Kuzey Marmara kıyıları, Selimpaşa - Kumburgaz arası
    Takım: Uzun olta
    Kurşun: 100g
    Yem: Canlı zargana
    Zaman: 10.00- 14.00 arası

Değerli balık sevdalıları herkese merhabalar. Artık yazlık sezonu tamamen bittiğinden ve ben İstanbul'da iken ilgilenebilecek kimse olmadığından normal zamanda denizde bıraktığım tekneyi karaya çekmiştim. Geçen hafta forumda okuduğum raporlardan sonra cuma günü içim içimi yedi. Haftasonu yazlığa gitmeli ve bir yolunu bulup tekneyi indirmeli ve bütün sene çok arzuladığım lüferi tutmalıydım. Ancak bunu yapabilmek için yanımda en az 2 kişi daha olmalıydı ki tekneyi indirebileyim ve işimiz bittiğinde de tekrar karaya alalım. Cuma günü birkaç arkadaşımı arayıp davet ettim ancak havanında etkisinden olsa gerek sadece bir tanesi teklifime olumlu yanıt verdi. Çok tereddütlüydüm 2 kişi yapabilirmiyiz diye ancak aşağıda fotoğrafını gördüğünüz sistem ile bu işin üstesinden geldik. Ancak bu seferde karşımıza bizi adeta Aralık- Ocak ayındaymış gibi hissettiren kuzey rüzgarı çıktı. Gelen balıklar sabrımızı biraz daha arttırdıysa da 10.00 civarı başlayan avlanmamızı soğuğunda etkisiyle 14.00 gibi sonlandırmak zorunda kaldık. Tekneyi yine aynı sistemle karaya aldık. Biraz zor oldu ama iki kişi üstesinden geldik. Hepinize bol bereketli sezonlar dilerim...

2. cakbas

cakbas çağdaş

En İyi Avı:
    50 cm Turna
    güzel balıklar. tebrikler.

rastgele.

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Fatih bu şekilde gemileri taşımız, siz mi taşıyamayacaksınız. tebrikler, bu soğuk havada.

4. emrecan7239

emrecan7239 can

Favori Kamış:
    cedros
    Favori Makine:
    ryobi applouse
    Cikom kaldirmisin luferleri helal olsun, tesaduf gordum seni forumda ben de hep bakinirim ama yazmam foto yu gorunce cok sasirdim bi baktim selimpasa, bizim ciko, bizde de hastalik var her hafta sonu anadolu yakasi bogazdayiz bizimkilerle rapala yemli Allah n verdiyse, musait olursan takilalim ara beni, ha bu arada sisman ben hatirlatamadiysan :) 533 815 30 29

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Emre

ellerine sağlık güzel balıklar
    dahasının ve bereketlilerinin rasgelmesi dileğiyle