Saat 06.00'da niyetlendiğimiz avımıza saat 10:30 sularında çıkabildik. 5 saatte 7 Kilo istavrit ile 2 kilo çinekop/sarıkanat karışımının dışında birde alttaki bebişi yakaladık. Yeni başlayan birisi için bu büyüklükte bir balık yakalamak her halde orkinos yakalamak gibi bir şey olsa gereken. Allah bu bebişi yem yaptığımız günleri görmeyide nasip etsin))
Millet ilk avlarında neler yakalıyor, benim günahım nedir Rabbim güzel av olmuş Yasin bey, rastgele...
Hic gulecegim yoktu Insallah sanada rastgelir Bu arada raporu acan arkadasi tebrik ve tesekkur ederim. Rastgele...
Tırsi benim en sevdiğim balıklardan biridir.Izgarada kılçıkları da çıtır çıtır oluyor.Sardalyaya benzeyen eti bana dehşet lezzetli geliyor.
hay maaşallah... arkadaşlar acemiyiz dediysek ilk avımızda değil... daha öncedende gittik bakmayın acemi dediğime birazda mütevazılık olsun dedim
Tebrikler kardeşim Sardalya türevi bir balık olsa gerek, neye niyet neye kısmet Beraber çıktığımızda da tutarız inşallah
Tebrikler güzel av olmuş.Tırsi balığını özellikle turuncu renkli çinekop çaparisiyle birkaç kere yakalama şansım oldu. Lezzeti karşısında çok şaşırmıştım. Herkese rasgele.
Geçen cumartesi günü Kalenderde oltacı ismail'in kovasındada böyle iri bir tırsi görmüştüm. Sanırım şuan boğazdan iri Tırside akıyor. Tekrar avınız için tebrik, raporunuz için teşekkür eder, iyi avlar dilerim. Saygılarımla. M.Bayraktutan
09.12.2010 Av Raporu Bu arada dün yine tekneyle balığa çıktık... saat 07.30-13.30 arasında beykozdan başlayıp çubukluda sonlandırdık avımızı. Yanlız dünkü çinekop sarıkanatlar anormal tüy seçiyordu biz ancak tek tük 25-30 arası balık tutabildik. Ama yanımızda bulunan teknedeki balıkçı amca her çekişinde 3-4 çinekop sarıkanat alıyordu ve o kadar sağlam balığı tek o vatandaş alıyordu. Yani anlayacağınız takımın kurbanı olduk... ama olsun yinede karnımız dolu sırtımız pek olduk... Herkese iyi avlar dilerim.