Merhaba Arkadaşlar Geçen hafta Anne ve babamı ziyaret etmek için Değirmendere'ye gittim. Salı günü sahile indim baktım bir sürü insan yemli Mırmır avlıyorlar. Bu arada boru kurdu ve Mamun kullanıyorlar. Bizim İstanbulda bulamadığımız yemleri Gölcük'te av malzemeleri satan tüm mağazalarda bulmanın mümkün olduğunuda öğrenmiş oldum bu sayede.... Neyse hemen Gölcüğe gittim İki kutu Mamun ve 2 paket boru kurdu aldım. Bu arada Adam'a Mamun varmı diye sorduğumda Mamun ne diye cevap mermezmi? Adama şeklini anlattım oda bana '' heeee Kaçamarmara istiyon demezmi. Bu arada bizim oralarda Mamun'a Kaçamarmara dendiğini öğrenmiş oldum. Ertesi Sabah Saat 06:00'da sahildeydim akşamdan bağladığım özel takımlara yemleri takıp hemen suyla buluşturdum. Yaklaşık 11:00'e kadar süren avımda aşağıdaki yakışıklıları alıkoydum. Kiloluk mırmırları çekmek gerşekten çok zevkli tavsiye ederim. Daha iyileri sizlere rastgelsin inşallah... Takım : Klasik üçlü dip takımı İğne : Fudo Chinu 1/0 Kamış : Okuma Safina Telecarp 3,60 Makine : Okuma Trio S40
Tebrikler , çok güzel balıklar . Takımınızda gezer kurşun kullanmadınız anladığım kadarıyla . Peki takım gergin mi duruyor yoksa iyice yatırıyor musunuz dibe iyice ?
izmitliler büyük adaya balık tutmaya gelmişdi yem ne diye sorduğumda kaçamarmara dediler bi gösterdiler bakdım mamun bende seneler önce izmitli abilerim sayesinde kaçamarmarayı öğrenmişdim balıklar çok güzel ellerinize sağlık
Herkese teşekkürler... Evet gezer kurşun kullanmadım. Takım gergin duruyordu. Zaten balık büyük olduğu için yemi ağzına aldımı yakalayamazsanız kamışı bile götürüyor. Kamışı havaya kaldırdığınız an oltada... Geçen hafta bir arkadaşın kamışını o setten denize düşürdü sandalla aldılar. Balık halen üzerindeydi...