05.12.2013 Kocaeli, Değirmendere Mırmır Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Anahtar tarafından paylaşıldı.

1. Anahtar

Anahtar Soner YURDAER

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 4.50 ve Okuma Cedros Jig, Okuma V-System Spın10-30 ve 20-40gr modelleri.
    Favori Makine:
    Okuma Cedros CJ-65 Okuma Trio 55
    En İyi Avı:
    Akya 17,5 kilo Adrasan'da... Levrek 3450 gr Çanakkale
    Merhaba Arkadaşlar

Geçen hafta Anne ve babamı ziyaret etmek için Değirmendere'ye gittim. Salı günü sahile indim baktım bir sürü insan yemli Mırmır avlıyorlar. Bu arada boru kurdu ve Mamun kullanıyorlar. Bizim İstanbulda bulamadığımız yemleri Gölcük'te av malzemeleri satan tüm mağazalarda bulmanın mümkün olduğunuda öğrenmiş oldum bu sayede.... Neyse hemen Gölcüğe gittim İki kutu Mamun ve 2 paket boru kurdu aldım. Bu arada Adam'a Mamun varmı diye sorduğumda Mamun ne diye cevap mermezmi? Adama şeklini anlattım oda bana '' heeee Kaçamarmara istiyon demezmi. Bu arada bizim oralarda Mamun'a Kaçamarmara dendiğini öğrenmiş oldum. Ertesi Sabah Saat 06:00'da sahildeydim akşamdan bağladığım özel takımlara yemleri takıp hemen suyla buluşturdum. Yaklaşık 11:00'e kadar süren avımda aşağıdaki yakışıklıları alıkoydum. Kiloluk mırmırları çekmek gerşekten çok zevkli tavsiye ederim. Daha iyileri sizlere rastgelsin inşallah...

Takım : Klasik üçlü dip takımı
    İğne : Fudo Chinu 1/0
    Kamış : Okuma Safina Telecarp 3,60
    Makine : Okuma Trio S40

2. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Tebrikler , çok güzel balıklar . Takımınızda gezer kurşun kullanmadınız anladığım kadarıyla . Peki takım gergin mi duruyor yoksa iyice yatırıyor musunuz dibe iyice ?

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler güzel mırmırlar, devamına rastgelsin. :)

4. volkanules

volkanules Volkan

Favori Kamış:
    Yashino
    Favori Makine:
    mitchell
    En İyi Avı:
    4.300 Eşkina
    izmitliler büyük adaya balık tutmaya gelmişdi yem ne diye sorduğumda kaçamarmara dediler bi gösterdiler bakdım mamun bende seneler önce izmitli abilerim sayesinde kaçamarmarayı öğrenmişdim balıklar çok güzel ellerinize sağlık

5. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Tebrikler Soner her daim nasibin bol olsun sevgilerimle :)

6. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Tebrik ederim güzel mırmırlar, afiyet olsun :)

7. Zorbey54

Zorbey54 Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V system 10-40g, Okuma LureMania 9-27g, Shimanı Vengeance Mini telespin 10-30g
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30, Okuma Trio 30s-40s, Shimano Catana 40, Trabucco Airblade 30.
    En İyi Avı:
    44 cm Palamut
    Tebrikler, rastgelsin...

8. Anahtar

Anahtar Soner YURDAER

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 4.50 ve Okuma Cedros Jig, Okuma V-System Spın10-30 ve 20-40gr modelleri.
    Favori Makine:
    Okuma Cedros CJ-65 Okuma Trio 55
    En İyi Avı:
    Akya 17,5 kilo Adrasan'da... Levrek 3450 gr Çanakkale
    Herkese teşekkürler... Evet gezer kurşun kullanmadım. Takım gergin duruyordu. Zaten balık büyük olduğu için yemi ağzına aldımı yakalayamazsanız kamışı bile götürüyor. Kamışı havaya kaldırdığınız an oltada... Geçen hafta bir arkadaşın kamışını o setten denize düşürdü sandalla aldılar. Balık halen üzerindeydi...

9. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    süper :laughing: :laughing: