İZMARİT 11 numara iğne 0,15 köstek 0,16 beden 75 gr kurşun Yem Karides 14:00 - 18:00 1 kilo MEZGİT 8 numara iğne 0,20 köstek 0,25 beden 100 gr kurşun İstavrit Et - Karides 14:00 - 17:00 2 kilo
sanırım galata köprüsü veya unkapanı köprüsü orası ben dün galatadaydım kimse bir şey çekemiyordu bu mevsimde böylesi tebrikler ağabey.
Galata burası Halil kardeşim. Bu mevsimde dediğin zaten izmaritin mevsimi artık. Sadece biraz nazlı ve seyrek. Bu aydan sonra tamamen kendini gösterecek ama aynı zamanda çinekopların peşine düşeceğiz reeling
özlemişiz izmaritleri her gördüğümde balığa gidesim geliyor ah bide kafa atarak gelişi yokmu banghead
Gidilir Halil gidilir, bu ay ve sonrasında gidilir artık. Ben oradayken de bir tane alan yoktu. Ama resmen müzelerden alınmış tarihi eser midye ve tavuk kullanıyorlardı ve tabiki takımları ile şehir hatları vapurlarını karaya bağlarsın.... Git oraya, al yanına cam gibi taze karides, yap kendine 11 numara iğneden 12 köstek - 16 beden ince bir takım, bak bakalım etrafındakiler uyuz olup kaç kere üzerine olta atacak reeling