selam avlak yeri alanya yeşilöz mevki derinlik 170 metre mercan tonga avına gitmiştik ama balon balığı süprizi ile karşılaştık her yer bu balıklarla kaynıyor ve takımları kesiyorlar yani kötü bir hafta sonu oldu daha sonra kıyıda 30 -40 metrede mırmır avladık
Bizde burada derin su avcılığı yapıyoruz çıktığımız yerden 10 km uzaklıkta 120 ile 250 metre derinliklerde koca göz mercan ve bakaleros yakalıyoruz havanın çok iyi olması lazım malum marmara denizi derin suda avlanmanında zevki başka oluyor allahtan burada balon balığı sorunu yok büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
tebrikler gene de iyi av,ben o yukardakini ceylan palamuduna benzettim ben de tutmuştum öyle bişey de...
güzel av tebrikler, bu arada yukarıdaki balık her zamanki gibi yazılı orkinos bebesi, eğer boyu 45 cm den küçükse limit altı sayılıyor
Ben de ogrendim artik, onaylayabilirim bu bir yazili orkinos Gerci hala bu baliga tombik diyenler cogunlukta bu yorede... Av icin tebrikler, mirmirlar cok guzel
Maalesef Mesin Balıkçılarında bu balıktan Troller tarafından avlanmış çok miktarda bulmak mümkündür. Kilosunu 5 ytl den PALAMUT diye satarlar tombik deseler keşke