Merhabalar, Ilk deniz raporum bu. Cumartesi 05.05.2012 tarihinde nisanim dolayisiyla tum hafta yogun gecti ve cok sukur nisani atlattim. Pazar gunu kiyiyami gidelim tekne ilemi acilalim derken aradim tekneci abimizi ve Saat 2 ye yerimizi ayirmasini soyledim. Hazirlanip acildik denize. Hollandadan gelen abim ve yegenlerim, tokattan gelen dayim, enistem, babam derken topladik aileyi Sabah acilanlarin hepsi capari ile hep cinekop cekmisler, istavrit alan olmamis fazla. Biz acildik hep istavrit cektik arada sardalya ve mezgitte denk geldi. 8 ile 10 kg arasi istavrit tuttuk. Aksam fenerin maci olmasindan dolayi avi 6.30 da sonlandirdik. Cok guzel gun gecirdik buyuk teknenin tadi baskaymis Gunumuzden bir videomuz asagidadir. Aviniz daim olsun. Link : http://vimeo.com/41989236
Musa Eroğlu eşliğinde, ailecek balık avı keyifli olmuştur. Güzel bir gün geçirmişsiniz, nasibinizi de almışsınız. Dahasına rast gelsin. Bu arada, Allah tamamına erdirsin de diyelim unutmadan.
Cok tesekkur ederim Sennur hn. Amin insallah Evet cok keyifli idi ve fazlasiyla artti baligimizda. Nice boyle guzel avlara insallah.
Sagol fatih, balik aslinda aksam 4 ile 9 arasi iyi yapiyormus mac oldugundan dolayi erken donmustuk. Bundan sonra aksam 4 ile 9 arasi gidecegim
Samet Kardeşim öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.maşallah bütün aileyi balıkçı yapmışsın.Görüşmek üzere, hoşcakal.
Tebrikler samet, Allah tamamına erdirsin. (Nişandan bahsediyorum ha!. Balıkların tamamı için demiyorum. )
hastanede calıstıgımdan dolayı vıdeonu ızleyemedım engellenmıs butun vıdeolar burdan eve gıdınce ızlıyıcem ınsallah bır sorum olacak nekadara kıralanıyor tekneler 4 5 kısılık gıtmeyı dusunuyoruz balıga
valla bizim ciktigimiz tekne 8-10 kisilik. saati 50 lira ama 3-4 kiislik tekneyle cikarsan 6 saati kisi basina 20 ye felan gelebilir.