Selamun aleykum. 06.12.2012 tarihi akşam 8 gibi başladık avımıza.amacımız öncelikli olarak akya ve kofana için yem bulmaktı. yem için zurna avlamak istedik ama fırtınadan sonra kaybolmuşlar. bi tane bile göremedik. dedikki zokaları deneyelim. belki kalamar alırız. saat 20:30 gibi mürekkep balığı gördüm(yanılmıyorsam) zokayı atmamla almam bir oldu. sonrasında yüzeyde bir kalamar gördüm hemen zokayı atıp çektim onuda.Yer değiştirip kalamar avlamaya devam ettik. aynı boyutlarda iki tane daha kalamar aldım. Yemlerimizi sağlamıştık.kalamarı ve mürekkep balığını parçalara ayırıp çelik telli oltalarımıza takıp denize indirdik.tabi bu ara boş durmamak için atçeke başladık. yemli oltalarımızda tık yoktu. ama atçek le 1 levrek aldım.gece 1 oldu ama yemli oltalarımız aynı duruyordu.ihtiyar arkadaşım pes etti.gitti.ben avlağı değiştirip devam ettim. yağmur başlamıştı.hafif hafif çiseliyordu.ama atçeke devam ettim.sanırım şans benden yanaydı. 1 saat içinde 5 balık aldım.saat 3 olmuştu. bu ara kamışımıda kırdım.yağmurda hızlanınca bu kadar yeter diyerek avı sonlandırdım.herkese rastgelsin hava:kapalı, ara ara yağmur, hafif rüzgar deniz: bulanık ve dalgalı sahte: rapala av sonucu: 4 levrek, 1 lüfer ve 1 akya
Anlamadığım başlıktaki av tarihi: 06-07 2012 tarihli atçek levrek,lüfer ve akya avı"" Av Temmuzda mı Aralıkta mı yapıldı acaba?
Fırtına ve yağmur demiş arkadaş. Sanırım 06 12.12 gibi akşam 20.00 gibi başlayan av, 07.12.12 gibi sabah saatleri bitmiş. 06-07.12.2012 gibi olmalıydı başlık. Bazen küçük dalgınlıklar olabiliyor.
teşekkür ederim.daha iyileri size olsun Arkadaşlar kusura bakmayın yanlışlık olmuş. 06-07.12.2012 yazacağıma ayı eklemeyi unutup eksik yazmışım.sonradan farkettim ama başlığı değiştiremedim.
Lütfen kusuruma bakma. Tebrik etmeyi atlamışım. Daha güzellerine ve zevkli avlarına olsun dileklerimi iletirim.
akya için belirlenen limit 30 cm ve 3 adet. ben bir adet aldım ve 30 cm üstü bir balık teşekkür ederim. daha iyileri sana olsun