selamlar, Her iki av da tekneden, lüfer saat 9.00-10.00 arası, palamutlar 11.00-12.00 arası yakalandı. Dün elimdeki tek zargana ile bir sarıkanat yakalayınca bugün biraz daha zargana tutarak gittim meraya. Ancak balık oldukça seyrekti, bu güzel kardeşimden sonra sıkılıp geri döndük. Dönüşte de palamut yoklaya yoklaya geldik. Her seferinde palamut aldigim rapalamı da misinadan kopartıp giden sanıyorum bir torikle karşılaştık. çekerken yarı yolda boşaldı, rapala gitti de asıl balığı göremedim ona üzülüyorum. Daha iyileri sizlerin olsun. Lüfer YER : Marmara Denizi, Trakya kıyıları DERİNLİK : 8-10 mt TAKIM: Rapala arkası yaprak zargana KURŞUN: 200 gr Palamut YER : Marmara Denizi, Trakya kıyıları DERİNLİK : 13-17 mt TAKIM: 9 cm Kendo sahte balık. KURŞUN: Yok
tebrikler, super bir av lufer 8-10 m palamut 13-17 m enteresan geldi bana bildiklerimiz tam tersi uzman gorusu var mi bu konuda
Burak abiyi tanırım , bahsettiği şey de sanıyorum ki sahtenin 13-17 mt. dalması değil avlandığı derinliğin 13-17 mt. olmasıdır
8-10 mt.lerden uzun oltayla lüfer gayet normal. Palamutun kurşunsuz sadece rapala ile yakalanmasıda gayet normal bu zamanda. Garip bir durum yok yani ortada. Tebrikler ve afiyet olsun.
Hani bir laf var, ağzı olan konuşuyor diye. Kardeşim, inanmayabilirsin, inanmıyorsan kendine sakla, başkasının da moralini bozma, ben inanıyorum, çünkü Burak'ın ne dediğini anlıyorum. Palamutu 50 m.de tuttum dese yine inanırım çünkü balık su üstünde, her yerde gezebilir, zaten kurşunsuz kendo diyerek açıkça belirtmiş balığın su üstü olduğunu. Siz raporları yazmaya devam edin arkadaşlar, ilk mesajında başkalarını yalancılıkla suçlayanlara da itibar etmeyin. Ne demişler, kişiyi nasıl bilirsin, kendin gibi.
bence de gayet mantıklı bir anlatım ve güzel bir av.. Burak tebrik ederim, daha da güzel avların olsun..
kardeşim kıskananlar çatlasın,bereketli olsun,bugünde ben o sularda 7 adet lüfer aldım rapor birazdan
Burak verdiğin saatler gündüzmü gecemi. Birde ben rapala çekemiyoru msuyun üstünden martılar saldırıyor hep sen bu sorunu nasıl aşıyorsun
gündüz, ayni sekilde martılar büyük problem maalesef. martı dadanınca topluyorum takimi birkac dakika dinleniyorum dagiliyorlar. yine de olmuyorsa 2.5 mt civari dalan bir rapala var, verimli olmasa da onunla devam ediyorum.