Yer : Boğazın Avrupa Yakası Kamış : Vazgeçemediğim emektar daiwa çelik sargı 3.5 metre Makine : Banax 4500 Beden : 0,33 Takım: Şeytan ve Su üstü Takımı Yem : istavrit 06/11/2009 Boğazda avlak yerindeyim aldığım duyumlara göre sarıkanat buhar olup uçmuş. Hava ne zaman güzel olsa bu balığı mumla arıyoruz. Aldığım istihbarata göre 3 gündür akşamları sarıkanat yapmıyormuş. Bende eve balıksız dönmek istemediğimden gündüz 8 izmarit ,gece 4 eşek istavriti, 2 kefal ve 1 baba iskorpit ile balığı erken noktalıyorum. Atılan sarıkanat oltasına 1 tek vuruş dahi alamadım ve 1 tane dahi sarıkanat tutana denk gelmedim. İnşallah Sarıkanat raporu bir dahaki sefere kaldı. Hepinize rastgele.................
bereketli olsun yıne ıyı boş ver tam 10 gundur ko her gun korüye gidiyorum 5 kere takım açtım ama nafile bı tek p.tesi yaptı az bi şe diğerleri bomboş kımse alamıyor sen ıyısın yıne afiyet olsun
Rastgele Arkadaslar Arkadaslar Selam Ben Ogün Bugunlerde Sarikanat Ucdu Sanirim Yine Bogazi Komple Geziyorum Birseyler Alamiyorum Nerelerde Ne Balik Yapiyor Bilginiz Varmi