Perşembeden daireden arkadaşların ısrarı ile Cuma balığa gitme kararı alındı.Amacımda buzluktaki yemlerden kurtulmak ve son yapdığım takım denemelerini kullanmaktı.Ancak av verimli geçti ve çok keyif aldık. Kamış:Lineaffe Spider surfer,Surfmill,Shimano vengage Makinelerennsurfblaster,Shimano Ultegra 12000,4500 Yemonmuş sülünez ve mamun İğne:Gamakatsu worm 39 3 numara,Matzuo circle 4,6 numara,Matzuo sickle 8 numara, Tamamı balık ile dolu:=)
41 KERE MAŞAALLAH Ahmet Bey merhaba.Fotoğraflara baktıkça , insanın ağzı sulanıyor adeta.Maşaallah , Allah nazardan saklasın inşaallah.Allah daim etsin inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Bu kadar çok avlamasaydınız keşke. Tutabildiğiniz kadar olmamalı. Insan kendine hakim olmalı bence. Boyutta limit altı, ağırlıkta Limit aşımı olmamıştır umarım...
50 den fazla balık var. Tanesi 100 gr olsa limiti aşar ki arada 400 gr lık balıklarda olduğunu sayarsak Limitleri aşan bir av olmuş. Sizi Tebrik değil ancak tenkit edebiliriz. Bir daha limitler dahilinde Rastgelmesi dileğiyle Allah çocuklarınıza da yakalayabilecek balık bulmayı nasip etsin...
Maşallah gerçekten zevkli bir av olmuş.fakat fotoğrafdan dogru seçebildiysem,birde küçük orfoz yakalamışsınız!
Elinize sağlık güzel av olmuş. Bir tek orfozo salıverseniz olurdu onun dışında harika bir av olmuş. Rastgele..
Teşekkürler iyi dilekleriniz için daha iyileri size gelsin. Aslında 3-4 defa başımıza geldi kıyılarken büyükleri saldık kısmet değilmiş. Bir yanlış anlaşılmayı gidermek isterim.Raporda yazdığım gibi daireden arkadaşlarla avlandık. 4 kişiydik eşim dahil toplam ağırlık 12-13 kilo.4-5 tane hariç limit altı değil.Küçüklerde kontrolüm dışında oldu arkadaşlar alınır diye kovaya atmışlar, orfoz dahil.Ben yanlış hatırlamıyorsam 15-20 arası balık saldım.Heyecanlı arkadaşlar bazı küçükleri de almışlar.Orfoz için tek tesellim limite yakın olması iğneyi çıkarırken öldürdüğü için alıkoyuldu.Kim olsa aynı şeyi yapar kendimizi kandırmayalım. Yukarıda bahsettiğim gibi limitlere sonuna kadar uyan biriyimdir.Küçük balıkları daha rahat salmak için ve avcılığı arttırdığı için özellikle Circle iğne kullanıyorum iki türlü de avatajlı oluyor..Her zaman kontrol elinizde olmaya biliyor.Balık ortalama ağırlığı 250 gr civarı.1 kg yakın sargoz da var. Orfoz için açıklama yaptım.Evet çok zevkli bir av oldu. Daha iyileri size gelsin. Öyle oldu Orhan abi bir daha ki sefer birlikte gideriz inşallah.
4 kişi avlandınız ancak bütün balıklar sizin mutfakta toplandı öyle mi Ahmet? Öyle ise bize de tebrik etmek düşer.
Aynen öyle oldu biz yakın arkadaşız.Gecenin bir vakti balık paylaşmak bizce olmaz.Bir kısmını hep birlikte yedik kalanı pay edildi.Amaç keyif almak. Av yeri Yumurtalık.