Bugün sabah 06.30 da Gelibolu Yeniköy Bahçeler mevkiine at-çek yapmak için gittim.Rüzgar yok denecek kadar azdı fakat denizde ölü dalgalar vardı suyun hafif bulanık olmasıda av için güzeldi kısmet diyerek başladım at-çek yapmaya.Üç adet levrek yakalayabildim.Büyük olan 2.150gr.diğeri 980gr.diğeri 760 gr geldi.Yalnız öyle bir balık kaçırdım ki eğer yakalayabilseydim kendi rekorumu egale edicektim.Tahminim 6-7 kg.mın üzerindeydi.Balığı çeldirdim ama maalesef sarmaya makinamın kuvveti yetmedi ve kısa bir mücadele sonunda balık ağzından iğneyi attı ama yinede heyecanı anlatamayacağım bir duyguydu.Kalın sağlıcakla ........ Balıkları Yakaladığım ve sürekli kullandığım Sahte.... Kullandığım Kamış ve Makinam.... Balıkları Yakaladığım Avlak Bölgesi.... Ve Bugün yakaladığım balıklar...........
tebrikler cok guzel av olmus, kulandıgınız sahte hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız. agır bır sahteye benzıyor. markası,agırlıgı,boyutları hakkında bılgı verırsenız memnun olrum. iyi bayramlar
Kullandığım sahteleri Gelibolu da arkadaşlar polyesterden imal ediyorlar ağırlıkları 25 gr.Fiyatları piyasaya göre biraz pahalı çünki tamamı elde yapılıyor anlıyacağınız zahmetli bir iş kısa bir süre sonra imal aşamalarını sizlerle paylaşacağım henüz fotoğrafları tamamlayamadım.Kalın sağlıcakla....
Merhaba Görüntüler çok güzel. Diğer raporlarınızıda sabırsızlıkla beklerim. Bol bol fotoğraflı olurlar inşallah. Zira hasret kaldık böyle güzellikler görmeye. Selamlar.
Herkese teşekkür eder Kurban bayramınızı sağlık sıhhat ve bol av ile geçirmenizi temenni ederim.Kalın sağlıcakla....
Güzel balıklar tebrikederim bizlerle paylaştığınız için teşekürler ayrıca imal ettiğiniz sasiden birtane almak isterim hayırlı akşamlar iyi bayramlar
Turgay Bey Yeniköy kıyısında bizim yerimiz var.Zaten bizle birlikte 19 aile var.Yazın gittiğimde kıyıdan avlanıyorum.Belki benim av raporlarımı görmüşünüzdür siteden.Bu zamanlarda iyi levrek yaptığını söylemişlerdi ordaki balıkçılar.Ama kışın gitmek nasip olmadı.Tebrik ederim.Yeniköy maceralarınızı görmek isteriz.
Tugay Bey bu Bahçeler mevki Despot dedikleri yere doğru mu?Yani Dalyan'ı geçince mi?Kıyıdan en iyi balık hangi mevkide tutabiliriz?
Yeniköy ile ilgili açtığım konular http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=19509 http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=19943 http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=13100
Geldiğinde beni ara yardımcı olayım.Köyde herkes tanır beni..Olta attığın yerler yemli de olsa uygun değil.Mırmır yakalıcaksan sol tarafta ki dere yatağının önünden at.75 gr kurşun kısa köstek kullan münkünse tekli köstek yap takıntı çok çünki orası mırmır ve çipura yapar.Levrek için at-çek yapmaya dalyanın sol tarafından aşağı in balıkçı barınağının sağı ve solu güzel levrek yapar ben sürekli orada avlanıyorum.Kal sağlıcakla.....(Ocak sonuna kadar)
Tugay Abi aynı tuttuğum yerden bir tane mırmır almıştım.O dere yatağından bir kere attım.Ne hikmetse bu sene pek verimli bir av yapamadım.Rüzgar çoktu Dediğiniz tarafa değil de Güneyli istikametinde deniz tarafındaki kolyozun önü nasıl acaba?
O taraf da levrek yapar ama verimi düşüktür.Dere yatağından aşağıya Despot a doğru takıl asıl balıklar orada.Kal sağlıcakla...