Kullanılan takım : 4 köstekli dip takımı (7 numara iğne) sırtıda silikon takım arkasında rapala Yem : teke (yanıç) , tavuk Saat : 04:00 , 10:00 Saat sabah 4 e doğru yola çıktık gün ağarana kadar yemli takımla 25 metre civarlarında denemeler yaptık ama pek verimli deildi 1-2 kucuk kıl kuyruk ve 3-4 parça kuppes alabildik gün ağarmaya başlayınca başladık palamuta sırtı çekmeye ilk yarım saat verimsizdi sonrasında saat 8:30 a kadar güzel verim aldık 30 a yakın palamut 1 lambuka 1 kolyoz 1 tanede farklı bi balık yakaladık kaptan sardalya desede benim bildiğim sardalyaya benzemiyor.Saat 8:30dan sonra palamut birden kesti bizde 10 a kadar yemli denedik ancak dip verimsizdi 3 tane barbun alabildik. av esnasında pek resim çekemedim
tebrikler için teşekkür ederim daha iyisi sizlerin başına sardalya ve tirsi için rengi biraz açık geldi bana tip olarakda pek avcı balığa benzemiyor palamutlar silikonlara atlarken buda yancılık yaptı sanırım
tebrikler güzel av geçen pazar aksuda bize kısmet olmadı o palamutlar bu haftada ramazan başladı ara verdik işallah ramazandan sonra bitmez palamutlar galiba palamut harici av verimsiz gibi görünüyor
Ramazanın sonuna doğru tam zamanı güzel verim alabilirsiniz dediğiniz gibi palamut harici verimsiz bi av oldu