Stres, yoğun gecen bir hafta , kafaların bozuk olması ve olmazsa olmazımız Yumurtalık...... Önemli Not:Gerçekten merak edenlere sorularına karşılık tek tek cevap verilecektir. İğne: Ne önemi var ki Kursun: Bildiğiniz kursun Misina: Öylesine bir misina Kamış: Dere kenarındaki yetişen kamıslardan bir tane kesip kuruttum Makine: Massey Ferguson 2400 Hava Durumu : Meterolojinin sitesine girip kendiniz bakın Dalga boyu ve rüzgar yönü: Ne mutlu meterolojinin sitesinde artık bunlarıda bulabiliyorsunuz. Yem: Bulsak biz yiycez.... Yukarıda belirtilen avlanma ile alakalı bilgiler pek de gerekli olmadığı icin bunlarla yetinin lütfen ama durun fotografa bakınca göreceksiniz balıkların yanında ölçü birimi kullanılmıştır. Ölçü olarak sigara paketi falan gibi genclere kötü örnek olabilecek metaalardan uzak durup kendi ayakkabımı koydum. Ayak numaram 45 inanmayan olursa özelden yazsın ayakkabılarımdan birinin tekini kargo ile kendisine gonderebilirim. reeling
Balıklar yine çok güzel tebrik ederim güzel av olmuş.Biraz gergin ve sinirli bir rapor sanırım, her an rapordaki balıkların boylarıyla ilgili birşey söylense balıklar yerinden kalkıp fırça atacak gibi
Tebrıkler Nevzat Bey. Balıkları nerede dudduguz baa da tutangızmı sıpasır versem. Bı de atarken kamısım kırılmaz deel mı sızın duttuuunuz yırden. Ya da atmasam da kırılmaz hemı
Nevzat bey ; Bilinçli olarak insanları kışkırtacağınıza utandırmayı deneseniz daha iyi olur buda benim bakış açım güzel balıklar tebrik ederim
Her zaman olduğu gibi yine gurur duydum elinize sağlık gençler.Daha da iyileri rastgelir inşallah. İnan'ın nazarından kurtulman için,40 tane Turnuva kurşunu dökelim demiştim,evvelsi gün 20 tane döktük,sonuç ortada bir önceki avda takım patlatan,doğru dürüst balık yakalayaman Nevzat'ın yerine Çok güzel Çipura yakalayan Nevzat gelmiş. Bir önceki avdaki şov yapan İnan'ın hali içler acısı zaten Ucu kırık bir Kombat ile avı sonlandırmış 20 tane kurşun döktük böyle oldu,mazallah 40 tane dökseymişiz acep neler olurmuş. Mizansen de olsa lütfen bir daha balıkların yanına bir şey koymayın Rastgelsin.
Tabı canııım, balık kırmasaydı kamısı daha neler alacaktım da kısmet yıne Nevzat'dan cokmus Gerı kalan 20 kursunu da dok uncle, belkı o zaman... Belkı
Hava elektrik yüklü bulut dolu idi balıklar o nedenle fazla sinirli duruyorlar haklısın. Teşekkürler daha irileri size rast gelsin. Teşekkürler. Daha irileri sizlere rastgelsin. Avlak özel dimem kimseye. Akvaryum dersem anlarsın. Senin Combat çok özel dimdik ayakda dururken kendiliğinden patlıyor. Yeni Combatın hayırlı olsun bu arada. reeling Çok teşekkürler. Daha irileri size rast gelsin. Bakış açınıza saygı duyuyorum. Bence herkes kendince haklıdır. Güzel dilekleriniz icin teşekkürler. Teşekkürler Daha irileri sizlerin olsun İnsallah Hocamız kim, biz avda ve avlakda uydugumuz ve uyguladığımız bir çok seyi sizden ogrendik. Sizi gururlandırmak bizi de onurlandırır. Ölçek olayı icinde son olacagına emin olabilirsiniz. 40 kursun beni biraz rahatlatdı da İnan'da ters etki yaptı sanki. Dogru düzgün balık yakalayamadığı gibi Combat'ın kırılması da cabası. Kursun adres sormazki.
Valla daha dün konustuk görev yeri konusun bir an önce bekliyoruz. Sezon başlıyor artık. Trofeleri peşpeşe alıcaz gibi geliyor bana. Terlik bile ölçü olmaya yetmeyecek yakın zaman da kamyon lastiği falan koyarız artık ölçü olarak.
Nevzat bey merhaba, Avınızı tebrik ederim, oldukça adrenalin yüklü bir fotoğraf Siz kıyıdan mı avlandınız bilmiyorum, ancak bu aralar 8-10 kulaçta birşeyler çıkıyor mu diye sormak istiyorum. Belki bilginiz vardır diye düşündüm. Şimdi bu mesajı gönderince Yumurtalık'taki kaptanı arayacağım, muhtemelen "abi gelin iyi balık var" diyecek, ama ben son iki yıldır uğradığım hezimeti yeniden yaşamak istemiyorum. Bir de size sorayım dedim Teşekkür ederim. NOT: Genel bir cevap vermeniz yeterli, mutlaka kısmetten ötesi yoktur
Hocam bari sen yapma beya Ayakkabılar ,terlikler havada uçuşmaya başladı.bu sabah aydın at-çek ile yakaladığı levreklerin fotoğraflarını gönderdi. Buyrun
Adana Ekibindeki bir çok arkadaşımız kıyıdan surf casting stili ile avlanıyoruz. Derinlik konusunda cok net bilgi vermem gerçekten mümkün değil. Avlandığımız kıyılar korunaklı oldugu icin deniz tabanında cok büyük değişiklikler olmamakda yani taban genelde bakir kalmıs durumda ve tamamen kum kaplı bir taban yapısı var. Bazı yerler tepecikken aniden cukurlaşmalarda olmuyor değil. Yumurtalıkdaki kaptanınız kim bilmiyorum ama amatör balıkçılığa gönül vermiş birisi değilse ve işi gücü ticaret ise emin olun bir tane cupra görse birinin elinde size, -Abi burası cupra kaynıyor diyebilir. Unutmayın onun işi para kazanmak, sizin balık yakalayıp yakalamadığınız onu ilgilendirmez. Tekne ile çıkan arkadaslarla konustugum zaman pek bir şey alamadıklarını söylüyorlar bu da balığın kıyıya yakın alanları tercih ettiğinin gösteriyor. O nedenle az daha bekleyin acele etmeyin derim. 15, 20 güne kadar Deniz suyu iyice soğuyacak ve o zamanlar 8, 10 kulaç derinliklerde iş yapmaya baslayacaktır. Yardımcı olabilecegim baska bir sey var ise elimden geldiğince. Rast gelsin.