merhaba arkadaşlar bugun bütün sahili gezdim ve sonunda sezonun ilk dişlisini aldım ilk önce saat 2 gibi çamlıbahçeye gittim kıyıdan tek tek alınan istavritler vardı, 9tane kadar aldıktan sonra balık birden kesti. ardından sahili geze geze aşiyana gittim, balıkilk başlarda yoktu fakat ikindi ezanı okunurken balık ufaktan başladı, o arada yaklaşık 1,5 2 kg kadar istavrit tutuldu. aksam ezanı saatinde aşiyandan tarabya'ya doğru yoluna çıktık, oraya vardığımda yatsı ezanı okunuyordu bugun bütün hareketli anlarda ezan okunuyordu tarabyada TFT ekibinden erhan ve özgür ile bir araya geldik, önce özgür ardından erhan saat 11 gibi ayrıldılar. Saat 11 12 arası bir tane sarıkanat bir tane çinekop alındı. Ha unutmadan bir tane cesur istavrit yemliye takıldı Malzemeler Protackle landmark2 420 kamış Remixon 6500 ultra surf makina Forumdaki ismini bilmiyorum, kemal dede abimizden özel yapım 70 bedenli çift iğneli çinekop takımı istavrit fileto Bu arada yukarıdaki kamış ve makineyi tatlde canım sıkıldığı için almıştım, açıkcası çok korkuyordum, yemli için çok ideal bir set olmuş, oltaya gelen bir istavriti 5 6 metre geriden hissedip aldık, sarıkanat geldiğinde ise kamış bildiğiniz dans ediyordu
tebrik ederim Mehmet, gayet güzel bir av olmuş.. azmeden balığı alır, sen de ısrarla kovalamış ve almışsın balığı, tekrar tebrikler..
teşekkür ederim inşallah senin kaşıklarınlada tutacam üstat dediğiniz gibi sezonu açtık özlem giderdik, ama balık yağsızdı henüz abi teşekkür ederim. balığı dediğin gibi azmederek aldım keşke biraz daha yağlı olsaydı
Sevgili Mehmet Tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim. Oltan her daim balıkla dolsun :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal