Merhaba forumdaşlarım..Denizlerimiz bereketlenip raporlar ardı ardına gelirken bir tanede ben paylaşmak istedim..İzmirden kalkan herşey dahil sistemiyle çalışan balık avı turları ile geçtiğimiz pazar gittiğimiz çeşmede deniz bizi yine boş çevirmedi çok şükür... Yer çeşme,derinlik 60-70 metreler,iğne 4 numara siyah kısa pala çapraz gamakatsu,20 liralık bot kamışı,lıneaeffe 60 lık surf makina ve tabiki tazecik çıtır çıtır sülünezler... Balıkların tamamını 06:30-10:00 arasında yakaladım,sonrasında tuttuğum balıkların bana yeticeğini düşünerek avlanmayı bırakıp dönene dek çay kahve eşliğinde ekonomi,siyaset ve tabiki alex tartışmaları yaptım Ölçek olarak koyduğum sigara paketine gelen eleştirileri şimdiden okur gibiyim ama o an yanımda o vardı onu koydum yapıcak birşey yok..Herkese bereketli avlar dilerim...
tebrikler. daha büyükleri oltanızda olsun. deniz çok güzel gözüküyor. insanın atlayıp giresi geliyor. bu arada hiç vazgeçmediğim yemdir taze sülünez. buralarda hayır demez balıklar. birde kum solucanı saygılar.
Faruk abi tebrikler güzel bir av olmuş, biz gidememiştik tekneyle o hafta siz iyi denk getirmişsiniz. Bu arada "bu kadarı yeter" diye düşünüp avlanmayı bıraktığın için, tutabildiğin kadar değil yeteri kadar av yaptığın için ayrıca tebrikler ve teşekkürler
Teşekkürler.. Teşekkürler.. Teşekkür ederim Yasin,güya bu pazarda foçaya gidicektik ama fabrikamız sağolsun pazar gününe isg eğitimi koyunca bizim organizasyonda yalan oldu..
Tebrikler, güzel av, güzel balıklar.. av tarihinde bir hata olmuş sanırım, zira 2 ay sonrasının raporu gibi olmuş