Sevgili balık avı dostları, 08-06-2012 akşam üzeri gene kurtlarım azınca, aldım babmıda doğru Güzelyalı kayalıklarına gittik. Saat 18:00 gibi avlağa vardık. Babam ve ben oltalarımıza daha önceden yeni özel yaptırdığım 9'lu yeşil çaparileri bağlayıp suyla buluşturduk. Toplam 5 çapariyi 10TL'ye daha önce tanıdık vasıtası ile özel yaptırtmıştık. 3 tanesini daha önce koparttığım için 1 tane bana ve 1 tane de babama çapari vardı. Bunları iyi kullanmalıydık ki! Babam bir kaç kez çapariyi dibe kayalıklara taktırınca oltası koptu. Yaklaşık 1 saat kadar sadece ben 4 adet istavrit aldım. Babamın oltası koptu için kayanın üstüne oturup başladı beni seyretmeye. Hava poyraz olduğundan attığım olta kurşunu 20gr. olduğu için dibe inmiyordu ve balıkta dipte olduğu için hiç kimse doğru düzgün balık alamıyordu. Tabi bende hemen bağladım oltaya 50gr lık kurşunu ilk atış 1 adet istavrit ve daha sonra tabi güneşin etkisini kaybedip batmasına yakın benim oltadaki balıkların sayısı artmaya başladı. Benim için bugüne kadar kıyıdan 2 saatte yaklaşık 2Kg balıkla en iyi ve en eğlenceli avdı bu. Uploaded with ImageShack.us
Teşekkürler. Valla zaman çok önemli, fırsat buldukça kaçıp hem temiz hava alıyoruz hemde kurtları azdırmamaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince... Sağolasın Recep abi...