Herkeze iyi geceler dün aldıgımız duyumlara istinaden aksamda anlaşıp sabah 6 da buluştuk ve saat 6 30 da avlagımıza geldik 5 6 kişi vardı sandal hiç yoktu takımları hazırlayıp hemen atışlarımıza başladık 3 üncü atışta ilk lüfer geldi 5 10 atış sonra 2 incide kovamızda 3 üncü malesef kıyıda alırken düştü ben gibi 10 kişi daha düşürdü bu arada 15 dakikada sandallar 50 tane oldu hiç bos gecmediler havanın aydınlanmasıyla balıkları sandallara bıraktık onlar devam bizde evimize güzel bir gündü, saygılar.
Tebrikler vedat daha güzel avlar diliyorum lüferler güzel yan dursalarda süper gözüküyor daha güzel av gunlerınde daha bol balıklara inşallah
Tebrikler güzel balıklar. Biraz daha detay verebilirsen sanırım daha iyi olur. Takım, yem vs. Daha bereketli avların olsun.
Teşekkürler yasin eşref abi en kötü günümüz böyle olsun bundan böyle raporlarımm her daim kesilmez inşallah iyi geceler
yasinim pardon görmemişim bildgimiz rapala ayırt etmiyor 3 tane degişik denedim hepsine geldi ama igne küçük yerine büyük igne olursa bence daha iyi olur çünkü arkadaşım 2 tane aldı ikiside kıyıda kactı sanırım küçük igneden ama sansdanda olabilir yattım görüşmek üzere
tebrikler.donmus balik reyonlarinda hic gormedim lufer(blue fish)baligini ,sebebi ne acaba.donmus sardalya,kucuk-buyuk palamut,mercan,salmon ve uzak dogudan gelen baliklar her daim var donmus ama hic lufer gormek nasip olmadi.
Yarın erkenden arnavutköye bu furyayı kaçırmayın alttaraf dolu olur merdiven dayayıp Üstkattan atmaya çalışın ... Lüferlerde Güzelmiş..
herkese teşekkürler bugünde gittik sandal dolu insan bir okadar cok kalabalıktı ama tık yok sandallar dahil hepsi yola aldı balık aktı ama nereye neyse sarayburnuna gectik 8 gibi at cek istavrit var 3 kilo aldık hemen döndük aksama güzel su üstü yapar ilgilenenlere bende şimdi duş alıp aksam üstü oraya gececem malum hava lodosa döndü sanki bir lüfere denemek lazım haydi rastgele eyvallah