08.11.2013 yine ayhan ve ben sabah 04:30 gibi limnada buluştuk.İlk önce zargana süzmeye çalıştık fakat zarganayı bulamadık 3 adet zarganayı güç bela livara attık,difrizden çıkardığımız zarganalarda her ihtimale karşın yanımızdaydı.Gün ağarırken her zamanki meramızda oltalarımızı suyla buluşturduk.Burada daha önceki günler gibi gün ağardıktan 15 dakika sonra balık yapmaya başlıyor fakat 20-30 dakika sonra bıçak gibi kesiyordu bugünde böyle oldu 4 tane balığı bu yarım saat aralığında peşpeşe aldık ve balık kesti,daha sonra videoda göreceğniz ikinci meraya geçtik burada da balık seyrekte olsa ısrarlı dönüşlerde geliyordu.Saat 15:30 toplamda 14 adet balık alarak uzun oltayla lüfere bugün noktayı koymuştuk lakin akşam zokayla sarıkanata bakacaktık ve karada kumanya,hamsi tedariki falan yapılacaktı. Bu rapor son raporum olabilir??? http://www.izlesene.com/video/001-video/7105020
asım abi tebrik ederim maşallah zoka merasına bizde gittik ama nafile 10 cm - 12 cm yavrular geliyor yazık onları sabaha kadar katlediyorlar
S.a herkeze forumda bayadır geziniyordum üye olmaya karar verdim güzel av olmuş tebrikler 1 haftadır sarayburnundayız canlı zargana ile 1 2 lufer geçemedik 2 3 hafta once gunde 20 30 tane alıyorduk acaba balık ambarlıyamı geçti zeytinburnundan selam
Asım abi tebrikler bu yoklukta iyi balık almışsınız. Bizim taraflar haftasonu çok kesattı, sanırım artık sezonun sonuna geldik
Aret kardeşim sağolasın,dün Serkan'da bizim meradaydı,9 balık aldık ama ne balıklar,kaba lüfer ve kofanalardı.Yalnız Serkanda bizde kafayı yedik sevdiğimiz bir abi canlı zarganayla resmen at çek yaptı,canlı zarganan varsa balık alıyorsun.
Hayırlı olsun abi, aldığınız balıklara sevindim. Demek balık o tarafta biraz daha meralayacak, umarım hemen gitmezler. Canlı zarganayla Sarayburnu tarafında da benzer balıklar alındığını duyduk ama bizde canlı zargana yakalayıp yaşatacak zaman ve donanım pek yok. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek. Rastgelsin.