08.12.2012 tekneden dişliler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında gartan tarafından paylaşıldı.

1. gartan

gartan Gültekin

Arkadaşlar en sonunda bana da rapor yayınlamak nasip oldu.
    Yeni tanıştığım Ali amca nın teknesiyle sabah 07.00 civarlarında serin boğaz sularına açıldık. Hava 1-2 saat soğuk olsada daha sonraki güneş içimizi ısıttı.
    Meramıza geldiğimizde hemen el oltamı ve hazırolta.com dan Cem Abi nin hazırladığı çaparimi açıp denize saldım, aslında bu haftaki avımız pek verimli değildi ancak son oltamda çektiğim 3 Lüfer günün güzel bitmesini sağladı. Çapariyle Lüfer almak pek mümkün olmamakla birlikte 3 Lüfer birden almak mucizeydi ve gerçekleşti.
    Günün hasılatı 26 sarıkanat, 3 Lüfer..
    Resim yükleme yetkim henüz aktif olmadığından yada bilmediğimden yükleyemiyorum inşallah diğer seferlerinde.
    Bumu verimli değil derseniz eğer 1 hafta önce 67 sarınakanat almıştım, onunla kıyaslıyorum.

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Gültekin bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz:)

Resim olmadığında raporlarda biraz eksik kalıyor ve gerekli ilgiyi görmüyor.idk
    Ayrıca limitler konusunda biz amatör balıkçıların dikkatli olması gerekiyor.Lüfer familyası için günlük limitin 5 kg. olduğunu hatırlatmak isterim.
    Keyifli, bereketli ve limitler dahilinde nice avlar dilerim...