selamlar herkese bu sabah 10 da balık için evden çıktm 10:30 gibi boğaza indim 10:45 takımımı açtım başladım at çek e rapala atanlarda vardı lakin dişliler çok ufak atmaya değmez diye düşündüm istavrit de iyi yapıyo hani... fotolarda gördüğünüz gibi kovayı fulledim neredeyse 8-9 kilo kadar vardı(kova 10 kiloluk) kamış:brownin eleven prospeed 3900 makina: ryobi naxo takım: 30/12 yeşil floş istavrit çaparisi(kendi yapımım) 125 gr kurşun
Bereketli bir av olmuş ama limitleri de bir hayli aşmışsınız.Gerçekten balığın bol olduğu zamanlarda insanın kendini tutabilmesi çok zor olsa gerek
3-4 eve dağıtıldı o balık 2 kişi tuttuk yaptım ettim diye anlattığıma bakmayın ayrıca biraz da ailecek balığa gelenler vardı tutamadılar onlara da verdik
Tebrikler evet boğazda güzel istavrit var gerçekten. Sanırım bütün sene olta balıkçılarının beklediği günleri yaşıyoruz bu aralar. Ancak kişi başı günlük 5kg. olan balık tutma limitine dikkat edelim.. Bunu bir yasak veya kuraldan öte sürdürülebilir balık avcılığı için uygularsak gelecek nesiller de bu güzelliği yaşayacaktır. Not: Zaten 2 kişi avlanmışsınız
bunu raporda belirtmek gerekir benim 20 kiloluk kova aslinda bir sitemdi. zira günluk av limiti kisi basi 5 kilodur.
ben balık yemiyorum(canım çekerse yerim o da az) zaten aileme ve eşe dosta dağıtıyorum sadece tutarım ben
PAZAR GUNU BOĞAZ IYI İSTAVRİT YAPTI GERÇEKTEN ÇİNEKOP BU SENE BOĞAZDA ÇOK RANDUMANLI DEĞİL SERİ YAPILMIYOR TUTMA KONUSUNDA
tebrikler.bende son anda yetiştim tarabya ya zira hava kararınca çapari işi bitti.bir tavalık tuttum yeşil floş iğne rengi siyah mı beyaz mıydı?
Bu hafta resmen balık tutmaya yeminli gibiydim. Ama sağlık sebeplerinden gidemedim. Bence bu raporlardaki limitlere çok takılmamak lazım her hafta sonu tutan olursa o ayrı
Tebrikler kardeşim on numara bir rapor olmuş gereken güzelliğide yapmışsın, Malum havaların durumu belli herkes balık yakalasın kimsenin eli boş dönmesin inşaallah
sağol abi benim çevremde maddi durumu iyi olmayan çok insan var (komşularım)fazla tutarsam onlara dağıtıyorum bi işe yarayalım bari diyerekten