09/05/2008 Bandırma Eşkina avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Bu raporumu resimlerle süsleyemediğim için hepinizden özür dileyerek başlıyorum. dün akşam yine bandırmada eşkina avındaydım. Saat 20 civarı yerimizi aldığımızda hafif bir esinti ve dalga vardı denizde. oltalarımızı suya attığımıda avın bereketli olacağı belli oldu. derinlik ayarlamalarından sonra yaklaşık 15. dk ka birden oltamın ağırlaşması ile ilk eşkinayı kıyıya almış olduk. yaklaşık 40cmlik ve 1.5 kglık iyi bir eşkina idi. daha sonra ben iki tane babam da bir tane eşkinayı kıyıya alırken düşürdük. saat 23.30 civarı yemleri bitirdiğimiz için bu verimli av gecemizi sadece tek eşkina ile bitirmek zorunda kaldık. ancak 4 balığı kıyıya çekme heyecanını yaşamak bile bize yetti..
    Yem olarak boru kurdu kullandık. klasik 2 li dip oltası şamandıralı takımla birlikte kullanıldı.
    Tüm dostlara rastgele....

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

tebrikler paylaşımınız için teşekkürler bir dahakine evdekilere yetecek kadar balık tutarsınız inşallah:)

3. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    Avınızı birde resimle süsleseydiniz çok harika olurmuş ;)

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Mustafa abi bu akşam yine aynı yerdeyiz. Ablamın eşi aldığı gaz neticesinde bursadan geliyor. akşam üzeri çapari atacağız istavrite sonra eşkinaya... GÖrüşürüz orda kısmetse...

5. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    tuttuğunla ve kaçanlarlada olsa yine bi heyacan yaşamısınız be serhat ;) ben kaçmasınada razıyım yeterki birkaç metre çekeyim şu çupraları :rolleyes: keşke şu balığın endamını görebilseydik:eek:

6. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Tebrik ederim Serhat yine güzel bir av çıkarmışsınız devamın da görürüz inşallah:)