Bu raporumu resimlerle süsleyemediğim için hepinizden özür dileyerek başlıyorum. dün akşam yine bandırmada eşkina avındaydım. Saat 20 civarı yerimizi aldığımızda hafif bir esinti ve dalga vardı denizde. oltalarımızı suya attığımıda avın bereketli olacağı belli oldu. derinlik ayarlamalarından sonra yaklaşık 15. dk ka birden oltamın ağırlaşması ile ilk eşkinayı kıyıya almış olduk. yaklaşık 40cmlik ve 1.5 kglık iyi bir eşkina idi. daha sonra ben iki tane babam da bir tane eşkinayı kıyıya alırken düşürdük. saat 23.30 civarı yemleri bitirdiğimiz için bu verimli av gecemizi sadece tek eşkina ile bitirmek zorunda kaldık. ancak 4 balığı kıyıya çekme heyecanını yaşamak bile bize yetti.. Yem olarak boru kurdu kullandık. klasik 2 li dip oltası şamandıralı takımla birlikte kullanıldı. Tüm dostlara rastgele....
tebrikler paylaşımınız için teşekkürler bir dahakine evdekilere yetecek kadar balık tutarsınız inşallah
Mustafa abi bu akşam yine aynı yerdeyiz. Ablamın eşi aldığı gaz neticesinde bursadan geliyor. akşam üzeri çapari atacağız istavrite sonra eşkinaya... GÖrüşürüz orda kısmetse...
tuttuğunla ve kaçanlarlada olsa yine bi heyacan yaşamısınız be serhat ben kaçmasınada razıyım yeterki birkaç metre çekeyim şu çupraları keşke şu balığın endamını görebilseydik