Cumartesi sabaha karşı Kenedi ile beraber yaklaşık 1,5 saatlik Yeşilovacık yoluna çıktık.Sabahın ilk ışıklarıyla beraber kasabaya vardık.Sevgili Doğan amca ile buluşmamıza yaklaşık 1-1,5 saat olduğunu farkedince Kenedi ile beraber liman taşlarından biraz at-çek yapmaya karar verdik.İyi de yapmışız Daha başlar başlamaz Kenedi hemen ustalığını gösterdi ve bir barracuda kaptı.Bunun üzerine ben de daha iştahla ve biraz da kıskançlıkla sahte balığımı savurmaya devam ettim.Fazla uzun sürmeden bir başka barracuda da benim sahte balığımın tadına baktı fakat birkaç kulaç çektikten sonra beni terketti Kenedi de beni kıskanmış olmalı ki 2 tane de o kaçırdı Saat 06:30 civarı Doğan Amca ile buluştuk ve tekneye atladığımız gibi Yeşilovacık'ın masmavi cennet gibi denizine açıldık.Yaklaşık 5-6 saat süren avımız sonucunda maalesef hayal kırıklığına uğradık.Herşey güzel,deniz,hava,...Bir tek balık yok,sadece balon balığı...Varsın olsun,yine de o atmosferi yaşamaya değerdi doğrusu.Size birkaç av fotoğrafı... Kenedi sabırla tutamayacağı balığı bekliyor Doğan Amcamız maaşallah 76 yaşına rağmen hala benden genç Beyin ameliyatı yaptığımız balonlardan birisi Ben balıktan çoktan ümidimi kesmiştim Ve birkaç cennet manzarası; Saygılarımla
'' balık bahane muhabbet şahane'' olmuş yani. doganın içinde o havayı teneffüs etmek yeter insana. en kötü gününüz böyle olsun
Av havasını solumuşsunuz ama kaçan baraküdalar için üzüldüm doğrusu.Yine kısmet olur inşallah.Balonlardan bu yıl da kurtuluş yok anlaşılan.Daha güzel avlara rasgele...