09-05-2012 İstavrit Avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında vuralturkmen tarafından paylaşıldı.

1. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Bu gün Tekrar şansımı denemek için Her zamanki Gittiğim Meraya Tekrar uğradım hava karayelden esen ruzgarlı bi hava idi takımlarımı actım ve ılk atısımı saat 18:00 gerçekleştirdim uzak bi atış yapmıştım kurşun henuz dıbe ulasmadan ılk vurusu aldım inanamadım heyecanla yavas yavas balıgı doldurarak ılk atısımda 11 iğneden 9 zunda balık aldım heyacanla 9 balıgı kovama yerlestırdım ve tekrar atısımı gercekleştırdım ve yıne balık aldım aksam saat 20:20 geceye kadar sureklı balık yaptı 8-9-10 bende kol kalmadı atcek yapmaktan ama olsun balık olsunda kol ağrısına ben razıyım balıgın bu gun cok olması benı cok sevındırmıstı balık cok oldugundan resım cekme fırsatımda fazla olmadı aksam eve donuse gecerken 1-2 resım cekebıldım sadece toplamda 5 kilo 250gr balık kovamda ıdı ..

2. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Sanki küçükte var kovada boylarını tam anlayamadım, keşke bırsaydınız onları.Yinede güzel av olmuş afiyet olsun.

3. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Balıkların boyları ınanın cok buyuk telefondan cekım oldugu ıcın kucuk gozıkıyor

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler, istavriti tekrar görmek bizleri sevindirdi.Bu arada boğazdan mı aldınız balıkları, mahsuru yoksa tabi:)

Ayrıca raporu yanlış yerde açmışsınız, av hikayelerinde değil, denizlerimizden av raporları bölümünde olmalıydı, herhalde moderatörler ilgili yere konuyu taşırlar.

5. vuralturkmen

vuralturkmen vural

yer anadolu yakası Maltepe-cevizli arası

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Vay canına, bizim bu taraflarda çıkmaya başlaması çok sevindirici bir haber oldu, tekrar tebrikler ve bilgi için teşekkürler:)

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    guzel makina. banaxin efsane makinalarindan

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Eee balıklar...:D :D :D

9. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    tebrikler kıpır kıpır görünüyor

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    ebatlari bana hitap etmedi isa abi. makinada hemfikiriz ama di mi :)

11. vuralturkmen

vuralturkmen vural

tşk ederım cok sagalun evet bızım buralarda balık basladı cok sukur ınsallah boyle devam eder..

12. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    roy bizim burda böyle 13cm bulsun yeter ben biraz bu yüzden istawritten soğudum çıksamda nadir hooked

13. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Evet Guzel bi makina bi ara satmayı dusunmustum sonra vazgectım satmaktan sx 2000 sx 3000 ve sx 4000 hepsınden almıstım zamanında orjınal kore malı bı kac degısıklık yaparaktan modifıye yaptım sx 3000'ne ıstavrıt avı ıcın bızım buralarda ıdaal makına yılların makınası hala tas gıbı kamısta cok eskı shakespeare kamış tır

14. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Tşk ederim çok sağol.

15. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    tebrikler güzel av, dün boğazda hertaraf bomboştu çok fazla rüzgar ve akıntı vardı,

belkide dünün en başarılı ve tek avraporu size ait

16. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Maltepe - Cevizli arasında bu kadar bol istavrit çıktığını görmek heyecanlandırdı şimdi beni :) haftaya yıllık izne çıkıyorum. 1 hafta boyunca hergün balıktayım artık .Tuttuğunuz güzel balıklar için tebrikler . Boyları gayet iri gibi görünüyor.

17. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Tşk ederim ozkan iyi dıleklerın ıcın dun balık cok guzeldı ama malesef gunu gununu tutmuyor bu gunde 1 tek balık alamadan gerı donduk evet balık boyları cok guzel umarım sızde ızın gununuzde her gun balık tutarsınız sımdıden rastgelsin..

18. karalahoz

karalahoz kemal apak

En İyi Avı:
    AKYA-27KG/SIRTI KARA 3.2KG/ZINDAN DELEN
    Baliklarda makinada guzel(Maltepe-kartal icin) tebrikler.sx 5000 ilk geldiginde karakoye almistim birtane 3.60 D.A.M 100-300 atar essek olusu gibi agir kamisim vardi ikisinin toplam agirligi akillara ziyan.10 yil bu makinayla bogazi dovdum bir on yildaha gozu kapaligider.bu sezon jigging icin denemek istiyorum.

19. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Çok tşk sağalun sx3000 agırlıgı benı cok yoruyor balık tutarken sx 5000 hıc dusunemıyorum sonuc olarak banax makınalar guzel ve uzun omurlu makınalar tek kotu tarafı bıraz agır makınalar

20. alidag

alidag alişan

tebrikler bereketli bir av olmuş :) sanırım çapari kullandınız mahsuru yoksa floşmu tüymü bide rengini söyleyebilirmisiniz ?