Üstadlar selam, Aranıza yeni katıldım öncelikle herkese selamun aleyküm mrsparkle Hemen aşağıdaki avımız dün, sabah 04:45 ile 11:00 arasında Emirgan Sütiş çaprazında, motor git geli yapan merada gerçekleşmiştir. Kamış olarak ; Lineaeffe Sorrento Cast 430cm VIP Makina olarak; Shimano Exsence CI4 4000S Rapala oalrak ; Yozuri ve Strike Pronun çeşitli muhtelifleri, sabah suyu limoni olarak devam etti, ilerleyen saatlerde yeşil parçalı ve turuncu sarı güzel çalıştı. Avlağa varmadan önce Arnavutköy Aslım Börek'te güzel bir ziyafetten sonra, takımlar çıkarıldı. Sevgili büyüğüm Sertan ağabeyimde yine ağır ağır hazırlanmaya başlarken ben "attım ağzına takılsın boğazına diyerek" 2 adet dişliyi yollamıştım bile. Meranın ilk balığıydı saat 05:40 sularıydı. 2 atışta bir balık aldık. Amaç sohbet temiz hava olduğu için ara dinlenmelerimizi uzatıyorduk. İstavrite atan arkadaşlar yoğunluktaydı. Emirgan da sabah 9 a kadar istavritler iri, daha sonrası ise bebek istavrit (benim tanımım) Buraya foto koyma yetkim yok, admin onayladığında da inşallah fotolarıda koyacağım. Saygılar.