Yer:Gürpınar topsahasının önü/B.çekmece sahilin bittiği yer. Yem:Sülünez 19.oo - 23.59 Takım: Klasik 3'lü dip takımı ben 7 numara iğne kullandım ama 5 no uzun pala iğnenın arkasına mantar takılıp atılırsa çok daha verimli olur.Çünkü merayı tam bilmiyordum ama dip fazla yosunlu Saat 6 gibi evden çıktım kordon boyunca baka baka geldim kayda değer birşey tutan olmamıştı henüz zargana denemesi falan da yoktu.Ben denedim ama sonuç alamadım.Sadece bir yaprak tuttum oda incitmeden aynen iade..Sonuç olarak avımı bi ispari ve de bir karagözle sonlandırdım.Dip biraz yosunlu takım cok yosun topladığı için kalomayı kapamıstım bu yüzden çok büyük bir balığı kaçırdım büyük ihtimal baltabaş karagözdü.timur abinin raporunu görünce birde biz görelim dedik merayı verdiği ayrıntılı rapor için teşekkür ederim..
Tebrikler güzel bir baltabaş yakalamışsın.Ama şu imza ayarlarınıda tam yapki sana adınla hitap edelim birader:thumb:
valla tebrik ederim. Bende beylikdüzünde oturuyorum cumartesi istardan sonra gitmek istiyorum olmazsa bende gürpınara giderim sülünez yemi nerede bulabilirim
yok yok heyecan bastı kesin cumartesi 21:00 den sonra oradayım sülünezlede ilk defa tutacağım ama inşalla iğneye takmayı beceririm 3 lü iğne ve 50-70 kurşun ideal herhalde
tamam timur abi yazmıştı daha önce "Büyükçekmece merkezde Atirus avm'yi az geçince mınık balık malzemeleri diye bir dükkan var. Oradan sülünez ve boru kurdu temin edebilirsiniz. " diye.
Can bey anladığım kadarıyla bakırköyde oturuyorsun otaraflarda nereyi önerirsin. Ben beylikdüzündeyim de.
evet ideal.Kurşunun üzerindeki iğneyi ben biraz yakın bağlamışım çok takıldı takımı toplarken biraz fazla mesafe bırakırsanız çok uğraşmazsınız..
sülünezde aslında tavuk göğsüne benziyor ama deniz ürünü olduğu için daha etkili olucağını düşünüyorum ayrıca gayet ucuz bir yem.. Teşekkür ederim berkan abi
Tebrikler kardeşim güzel av olmuş.. Bu arada tavsiyelerim üzerine merada balık tutuyor olmanıza çok sevindim. Zarganada çıkmaya başladı bu arada. Bu geceden gideceğim olurda sabah tutarsam paylaşır bilgi veririm.. Saygılarımla.