1 hafta önceden mehmet abime demiştim tekne ayarla ava çıkalım diye avdan iki gün önce haber etti hazır ol diye.Oltalarımızı ayarladık Mehmet abinin arkadaşları ve ben yola çıktık . saat 5'te tekneye vardık . hemen hemen 20 dk sonra oltalarımızı suya bıraktık.fakat gün ışıyana kadar tek bir balık bile vurmadı.hava aydınlanınca 2 mercan aldı arkadakiler fakat bnde tık yoktu . saat 7.45'e kadar bn hiç balık alamadım ama diğerleri 7-8 balık filan almıştı .kahvaltıyı yaptık bnm göz açıldı hemen arkayı kaptım ve oltamı saldım.atar atmaz bi barbun aldım.ve arkasından mercan rekorumuz geldi durdurm durdum en iyi mercanı tuttum ve ardıdan mercanlarım ve barbunlarım geldi.Pek bol bi av oldu diyemem ama bnm en iyi avımdı bi kova balık tutmuştuk.tekneden indik kaptanın arkadaşları sağolsunlar gece balık tutmuşlar ve bize verdiler.daha sonra balığı paylaştık bn cok almadım . aldıklarmında resmını koydum. Büyük olan mercan bnm tuttum mercan olduğunu tahmın edıyorum . Mrcan 22 cm palamut ise 25 cm dir .küçük balıklar zarar gördükleri için alınmıştr. işte balıklarım
Tarif yok, daha doğrusu; okuyacan, anlayacan ve uygulayacan. Yaparsın sen, hadi başla abicim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041&page=5