Arkadaşlar merhaba, bu hafta sonu cumartesi akşam ve pazar akşamıda dişli peşinde idim,iki akşamda 10'ar adet toplam 20 dişli var idi kısmetimde; avlanma şekli klasik spin takım rapala at çek şeklinde, sözü fazla uzatmdan resimlere geçiyorum malum saat geç oldu yarın iş var şimdiden herkese hayırlı haftalar bol kazançlı günler dilerim, 09-11-2013 Dişlileri 10Kasım Dişlileri,
ilk tebrik benden gelsin ozmn yıne coşturmussun tebrıkler. 1 tanesi de özellikle ıyıymiş baya ne zaman yıyoruz sen onu soyle
reis tebrikler, balık yok yok diyorsun 10 dan aşağı balık tutmuyorsun. tebrikler abicim, avların daim ve bereketli olsun. klasik spin takımı konusunda bilgi verebilirmisin. yoksa spinle avlanma "klasik" mi oldu. anladığım kadarıyla speedcast kılıfından hiç çıkmayacak. bundan sonra surf yalan oldu.
Speedcast satiliga koyucam 400 den vericem 10 adedi ite kaka zorla aliyorum biliyorsun Klasik spin takimi klasik spin takimimdir :laughing: :laughing: Spinle avlanmakda klasik oldu mrsparkle Bu aksamda gitsemmi acaba diye icden ice gecirmiyor degilim :laughing: :laughing:
Tebrikler,süper balıklar, Biraz bunları izmir tarafına gönderin abi,bizde burdan size çupra gönderelim. Saygılar Avınız bol ve daim olsun
Tebrikler Özkan abi, maşallahın var yine seriye bağladın bu ara bu sene spinle alıyorsun dişlileri, hafif takım oh ne rahat dişlilerden bir tanesi baya iyiymiş.. Daha güzelleri rastgelsin
Özkan sen de olmasan gözümüz dişli görmeyecek şu av sezonunda. Maşşallah balığın biri de hakiki lüfermiş, tebrik ediyorum. Lüferler yokluktan kaya balığına kadar düşmüş Artık rapalaya filan daha çok atlarlar diye umuyorum.
Özkan usta bu maketi kullanırken ağırlık kullanıyor musun? ayrıca bizim buraları da bilirsin bir çok kişi büyükçekmece de sahte iş yapmaz diyor. Sence iş yapar mı? bizim buralarda derinlik fazla yok ortalama 4 mt diyebiliriz. Bir soru daha bu sahtenin markası ve ağırlığı nedir ?
Üniversite sınavlarına hazırlanan biri olarak söyleyebilirim ki her akşam kanıma giriyorsun Özkan Abi,yapma Tebrikler
Arkadaslar tesekkurler darisi basiniza Sahteye herhangi agirlik vs vs baglamiyorum,spin kamis+ince misina kombinasyonu ile 30-40 metrelere erisilebiliyor, Avimi aksam uzeri ve gece yaptigimdan balik kiyi yollu oluyor cok fazla uzaga atmak icin efor harcamaya gerek yok, Balik 10-15 metrelerde sahteye yapisiyor, Cekmece taraflarinda maket baliklar neden is yapmasinki yeterki sudaki disli sahteyi ve duzgun aksiyonu gorsun kafi..
Malzeme satanlar da, bu civarda uzun süre balık avlayanlar da söylüyor. Büyükçekmece de Sahte iş yapmaz diyorlar. Şu ayrı bir konu büyükçekmece'de sahte ile arkadaş 2 ay önce kaya balığı almıştı Bende deneyeceğim bakalım. Büyükçekmece gürpınarda iş yapacak mı. Sağolasın Özkan usta.