09.11.2014 lüfer avı(20 lüfer 5 sarıkanat)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında asım tarafından paylaşıldı.

1. asım

asım asım bartınlı

herkese merhabalar ben,Ayhan ve Cüneyt ile beraber saat 05:00 gibi limanda buluştuk,geceden bindirmeci arkadaşlardan sipariş ettiğimiz zarganaları alıp düştük yola.Meraya vardığımızda gün ağarmıştı ve bizi tatlı bir sürpriz bekliyordu Aret ve Can'ı görmek bizi bayağı mutlu etmişti.Aretin dediği gbi mera kalabalık ve balık genelde iskele tarafında yoğunluktaydı fakat bu bölgenin dışında da balık seyrek olsada balık vardı bizde saat 16:00'kadar 20 lüfer 5 tanede sarıkanat alabildik en az 5-6 tane kadarda çinekop denize iade edildi.Kullandığımız zarganalar bindirme ağında yakalandığından çok diri değildi ve öğleye doğru daha da berbat bir hal aldı eğer kanlı canlı zargana olsa daha çok balık alırdık.Yinede buna şükür,zevkimizi yaptık ve dostları gördük ama Murat kardeşi fark edemedik,inşallah bir daha ki sefere onuda görürüz.
    https://www.youtube.com/watch?v=pege_PjQ1G8&list=UUX5tr5X-d32ZRsS3BdoQX-w
    https://www.youtube.com/watch?v=P2HJfoSVOpw&list=UUX5tr5X-d32ZRsS3BdoQX-w
    https://www.youtube.com/watch?v=M-lkEWljO6s

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Asım abi ilk tebrik benden gelsin. Sizleri gördüğümüze çok sevindik, inşallah yeni avlarda tekrar karşılaşırız. Videolar çok güzel, elinize sağlık. Daha iyileri rastgelsin.

3. boyacık

boyacık volkan ertem

Video bambaşka yaaa.... Rastgelsin.

4. Gargadar

Gargadar Burak

Abi tebrikler, yine güzel av olmuş.
    Üşenmesem gelmeye başka yerde avlanmam :D

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    İskele tarafından kıyı avı da yapılabilirmiş herhalde, avlanılan bölge baya bir yakın mesafe gibi sanki. Olta atan var mıydı merak ettim?

Tebrik ederim, bereketiyle daim olsun Asım. Güzel lüferler.:)

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    asım abi tebrikler,

üferlere dikkat ısırdımı kopartıyor, zipkincinin bir videosunu seyrettim, lüfer yada kofanayı vurmuş, balık bir boşluğunu yakalayıp doğru kasık bölgesine elbiseyi neredeyse parçalamıştı.

avlarınız daim olsun,

7. bogaz_1905

bogaz_1905 Erdem

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 430
    Favori Makine:
    Raw II 55
    Asım Abi güzel balıklar, tebrikler..

8. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Tebrikler Asım reis güzel bir av olmuş. Sizin tekneyi gördüm,hatta yanlış görmediysem kırmızımsı bir misina ile avlanıyordunuz :) Fakat siz beni o karmaşada görmediniz.

Biz biraz avlağa geç ve hazırlıksız gittik.Başka balıklara bakalım derken Dolaptan çıkma neredeyse 1 aylık 9 adet kadar yaprak kesilmiş zarganayı ne olur olmaz diye yanıma almıştım.Liman polisinin kışkışlaması sonucu İskele dibinde tam duramadık.Balıkta oradaydı.Biraz içeri,biraz dışarı kaçak ,köçek esas curcunayı kaçırmamıza rağmen zor bela 5 tane kadar da nasibimizi aldık.Akşama doğruda çiroz önleri güzel çapari sarıkanat yaptı.

Yeni avlarda karşılaşıp ,yüzyüze tanışmak isterim.Benim teknenin adı Burak.Beyaz kamaralı bir tekne.

Başarılı avlarınızın devamını dilerim.Raporlarınızı ,özellikle şu videolu avlarınızı zevkle takip ediyorum.Bereketli olsun.Rastgelsin.

9. sunshine

sunshine tamer

bereketli olsun videolar cok guzel elinize sağlık.

10. asım

asım asım bartınlı

herkese teşekür ederim,daha iyileri sizlere denk gelsin,herkese rasgele

11. asım

asım asım bartınlı

o gördüğünüz bölgeye giriş yasak