09/12/2007 Bursa Av Raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Atos tarafından paylaşıldı.

1. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Tarih = Konu başlıgında mevcut :D
    Yer = Narlı kıyı şeridi
    Avlanan arkadaşlar = Ercan (la-travita) , Bora (Boraarhan), Ufuk (nuyageva), Bülent (ben)(bursa_bulent) Birde ufuk arkadaşımın kayınpederi Hasan Amca

Aslında avımıza pazar sabah saat 05,00 gibi buluşup başlayacaktık ancak birden program değişip c.tesi gece saat 23,00 de cıkmaya karar verdik ve narlıda toplandık( Bursa dan 63 km.). Orada Bora arkadaşımın gecen hafta topladugı 1 kova tekeden aradık ama malesef sadece 1 tane bulabildik :D istikamet 19 km uzakta bulunan fıstıklı oldu ve bu arada ufuk arkadaşım nasıl olduysa bize katılmak için Hasan amca ile yola çıktı ve sağ olsun Gemlikten bize köfte ekmek (bol soğanlı) almış getirdi. Bizde bu arada fıstıklı marinada teke koşturduk ama nafilee. oradan eski avlagımıza geçtik mırmır için ama nafile çünki su soğumuştu ve büyük ihtimalle derine inmişti mırmır... Neyse bu arada saat 03,00 oldu ve biz narlıya dönmeye karar verdik. Marinaya vardık ve Bora inat etmiş teke toplayacagım diye. ( topladı da :D) saat 05,00 olmuştu. Bu arada olanları bilemiyorum çünki ben arabada gözlerimi dinlendirdim kayıkcımız gelmiş malzemeler yüklenmişti (bende uyanmıştım) denize acıldık ve avlak yerine bağlandık. Olatalar suya indi ve ilk minekop Bora arkadaşıma nasip oldu daha sonra ercan + ufuk + ben ve hasan amca. İspari + minekop + eşkina derken saat 11,00 i yaptık. Bu arada 20 mt önümüzde lüfer cekilmeye başlandı sırtı ile. Abartısız 50-60 parça lüfer aldılar. ( bunlar belgeli balıkçılardır) saat 11,10 civarı ben + Ufuk ve Hasan amca kıyıya cıktık. Bora ve Ercan teknede kaldılar ve sanıyorum 16,00 ya kadar da av yaptılar. Ama yaptıgımız tel konuşmasından bişi alamadıklarını öğrendim. işte bi hafta sonumuzda böylece geçmiş oldu. Resimlerde aşagıda bulunmakta... Ercan nın avlarının resimleri kötü oldu çünki cep telefonu ile gece çekildi. kusura bakmayın artık. herkeze iyi avlar dilerim... (bu arada 2-3 tane küçük ispari var dı ama malesef öldüklerinden dolayı denize iade edilemediler. Onlarda mahalle kedilerinin hakkı oldu.

minekoplar...

2. Aramis

Aramis

Güzel bir gündü güzel bir av oldu ama açıkcası daha fazla av bekliyordum.Bir açıdan seviniyor bir açıdam üzülüyorum belirli bir saatten sonra dip hiç ama hiç balık yapmadı üzüldüğüm olay bu.Saat 14.00 gibi bir tekne geldi yanımıza yanlarında açıktan tutukları canlı izmaritlerle ve abartısız yarım saatte en az 10adet lüfer aldılar sonra dip neden balık yapmıyormuş anladım sevindiğim olayda bu oldu :) Hafta içi mutlaka canlı izmaritle avlanmaya gitmemiz lazım arkadaşlar :D:D:D

3. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Bülentim ellerine sağlık güzel bir rapor olmuş. O 7-8 kiloluk minakopu da yakalasak tam süper olacaktı ama kısmet başka zamanaymış herhalde :) Bora ile ikimiz kaldıktan sonra ispari salmaca oynadık bir de lüfer tutanları seyretmece :D :D Beklediğimiz kadar bol av olmasa da benim içimde kalan tek şey Narlı'nın meşhur karagözleriyle tanışamamak oldu. En kısa zamanda tekrarlayalım derim ama Boranın da dediği gibi canlı izmarit ve zargana bulmak lazım......

Son düzenleme: 10 Aralık 2007
  4. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    tebrikler elerinize sağlık;)

5. Aramis

Aramis

6. waffen

waffen

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer 475 gr
    Tebrikler bereketli av olmuş:)

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Bülent ne güzel av yapmışsınız biz hava bozuk diye bu tarafta kaldık hafta sonu evde bravo :D Afiyet olsun daha irileri livarınıza dolsun bizimde rapor okurken gözlerimiz doysun :D

8. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    tebrikler bereketli bir av olmuş.

9. Aramis

Aramis

Yiyim narlının meşhur karagözünü be bu kadar beyinsiz bir balık daha olamaz arkadaş bizde var boru kurdu+sülünes+teke+hamsi (bunlar her balığın hayalini süsleyen yemler ) Bu beyinsiz balık denizanasına geliyor.İstemem abi ben öyle balık:D :D :D

10. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Karidesi unutmuşsun dostum, tazecik....

11. Aramis

Aramis

he ya birde o var boruk kurdu+teke+sülünes+hamsi+karides

12. mazosit

mazosit ömer demetoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    4 kilo 600 gram levrek
    güzel av olmuş abi tebrikler
    ama sözünü unuttun:(

13. OrhanCinoglu

OrhanCinoglu

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    57 cm kefal 1,5-2kg arası
    tebrikler bereketli asv olmuş beyler

14. JRFISHERM@N

JRFISHERM@N A.H.İbrahim ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Babamdan Yürüttüğüm SILSTAR kamış ve Makine
    En İyi Avı:
    Yeşil Kağıt olta ile 2,5 kg Hamsi

15. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler ellerinize sağlık :)

16. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Güzel av olmuş Bülent, orası hep verimli. Bizde 3 pazar önce oradaydık, yanınızda rapala yokmuydu? veya mantarlı lüfer takımı. Şansınızı deneseydiniz keşke biliyorsun bu iş nasip işi olurmu, olur.. Yinede bereketli sayılır avınız. Tebrik ederim eline emeğine sağlık...:) :)

17. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:

Abi denemez olurmuyuz kaşık denendi, rapala denendi, zokalı takım denendi, mantarlı takım denendi ama malesef lüfer bizi sevmedi :D:D:D

18. AremiS

AremiS

Favori Kamış:
    Olta>Zıpkın>Voli
    En İyi Avı:
    Kılıç 143 kg
    Abı tebrıkler cok ıyı bır av olmus.ıns. allah daha ıyılerınıde gosterır.Ben demıstım zaten bulent abıler denızı kuratmadan donmez dıye :)

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    gene tavalık balık çıkmış bülent herzaman eldeki balık denizdekinden iyidir:) afiyet olsun;)

20. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:

Sağolasın Mustafa abim. Kısmet olursa senin yanına da kaçacas bakalım bir hafta sonu...