Sabah avıma herzamanki gibi 07:00 da başladım.Sabah ilk yarım saat güzel balık yaptı sonrasında tek tük gelmeye başladı.Açıktan tek tük topladığım nasibime düşenler...Avı 12:30gibi sonlandırdım.Kullanılan takım rapala,rapala bedeni 0,30 ,0,33 185 gr kursun.Balık adedi 25...
Sessiz sakin kendi halinde tıkır tıkır alıyorsun balıkları imreniyorum senin raporlara İbrahim, keşke yakın olsak da beraber avlansak diyorum kendi kendime, neyse tebrik ederim daha bereketli avlar nasip olsun.
Teşekkür ederim remzi.Hepimizin avları bereketli olsun.İnşallah bu taraflara yolun düşerse beraber avlanırız.
Başarılar güzel av yapmışsın, ama bu gün çubuklu yapmadı balık yanii çok az yaptı sabahleyin, raporlamaya değmez..hem azaldı hem küçüldü,. bende tutmaktan vazgeçtim... :Belkide aşağıya yürüdü..dişliler Rast Gelsin..
İbrahim maşallah seriye bağladın, 25-30 parçadan aşağı dişli almıyorsun :thumb: tebrikler afiyet olsun..
Çok güzel av olmuş avladığınız takımı görsel olarak verebilecekmisinzi ,bizde deneriz rastgele,saygılar
tebrikler ibrahim... agir kursun atmak icin ucu sert, saglam fiyat olarakta cazip bir kamis ariyorum... tavsiyen varmi...
Ümit ben Oyster cast dan çok memlunum.Fiyatına göre performansı A sınıfı...200-250 gr atarlı orta sert aksiyonlu kamışların hepsi işini görür düşüncesindeyim.Bende kamış alırken çok araştırdım.Boğaz için Oyster cast ın uygun oladuğuna karar verdim.Ayrıca uzak atış aksiyonu da çok güzel.
Takımı görsel olarak şu an veremiyorum.Ama farklı bir sistem kullanmıyorum.Kursun bedeni 25-30 cm balıkcıların ağlarını onardıkları ipten.Renk siyah çift kat.Bunun sisteme etkisi rapala beden misinesine gam yapmıyor oluşu ve şok kullansamda,atış ağnındaki mekanizmya binen enerjinin ip sayesinde biraz emildiğini düşünüyorum.Bu benim teorim tabi.Rapalaya giden beden misinesine orta boy klipsiz fırdondu eklayip,klipse ilave ediyorum.Rapala bedeni 0,30 altı olmamak sartıyla minumum kamış boyu max kamış boyundan 20 cm uzun.
Çubuklu daha çok yemli av vermekte.Onunda zamanı geçti.Balığı artık kanalda aramak gerekli.Başka yerler zaman kaybı olur.
Teşekkür edrim ersin.Hepimize bereketli avlar olsun inşallah. Dişli serisine biraz ara artık berkan.Bu 3 haftalık maraton sağ kolumda ağrı yapmaya başladı.Ya kaslarla ilgili yada liflerle Biraz dinlenmeye alacam bedeni.Gerçi durabilirsem tabi
tesekkurler ibrahim lineaeffe de paslanma cabuk oluyor yuzuklerde boyle bir sey oldumu senin kamista nedir durumu
Kamışı bir senedir çok yoğun kullanmaktayım.Yüzükler ilk günkü gibi.Her balıktan sonra yüzükleri tatlı suyla yıkar sonrasında yağlarım.