bir pazar sabahı gün doğmadan yine düştüm yollara.bukez yalnız gidiyorum balığa.hedef balık belli değil artık ne varsa diyorum...sabah kalktığımda hava serin,yağmur havası var gibiydi ama sonradan yerini güneşe bıraktı.gelelim balıklara yer karaköy güllüoğlu önü.sabah herkez yemli çinekopa atmıştı tek tük alan olmuştu.sabah başladım sıyırtma atmaya. gün yüzünü gösterdiğinde benimde yüzüm gülmeye başladı iri istavritler gelmeye başlamıştı.tabi yine benden mutlusu yokkk. avda beyaz silikon sahte kullanılmıştır 75 gr lık sıyırtma kuşunu kullandım tek hatam silikon balık ve iğnemin balıklara göre biraz küçük kalmasıydı ama yinede kısmetimizi aldık. saat 11.00 gibi av sona erdi gerisini resimler anlatsın sağlıcakla kalın..
Tebrikler İstavritlerin maşallahı var..Hele hele kışa girdiğimiz şu günlerde iyice yağlanmışlardır..Hatta rapora bakmadan içimden "dedim şimdi tam tava zamanı" sizde nefis tava yapmışsınız..Afiyet olsun..Dahasına inşallah
teşekkürler bide size bi sorum olacak okuduğum raporların birinde çaparinin altında fırdöndü kullanmam yazmıştınız hatırladığım kadarıyla . bende genelde çapari ile avlanıyorum cevaplarsanız sevinirim
Ellerine sağlık abi güzel av. Bu arada ben pek tad alamıyorum iri istarvitten sorun bendemi sizde öylemi düşünüyosunuz ?