09 kasım 2008 istavrit

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında murat takvim tarafından paylaşıldı.

1. murat takvim

murat takvim murat takvim

Favori Kamış:
    lineaeffe superba 4.20
    Favori Makine:
    penn ssm 750
    En İyi Avı:
    aramaktayım
    bir pazar sabahı gün doğmadan yine düştüm yollara.bukez yalnız gidiyorum balığa.hedef balık belli değil artık ne varsa diyorum...sabah kalktığımda hava serin,yağmur havası var gibiydi ama sonradan yerini güneşe bıraktı.gelelim balıklara yer karaköy güllüoğlu önü.sabah herkez yemli çinekopa atmıştı tek tük alan olmuştu.sabah başladım sıyırtma atmaya. gün yüzünü gösterdiğinde benimde yüzüm gülmeye başladı :eek: iri istavritler gelmeye başlamıştı.tabi yine benden mutlusu yokkk.:D avda beyaz silikon sahte kullanılmıştır 75 gr lık sıyırtma kuşunu kullandım tek hatam silikon balık ve iğnemin balıklara göre biraz küçük kalmasıydı ama yinede kısmetimizi aldık. saat 11.00 gibi av sona erdi gerisini resimler anlatsın sağlıcakla kalın..;)

2. Tebrikler İstavritlerin maşallahı var..Hele hele kışa girdiğimiz şu günlerde iyice yağlanmışlardır..Hatta rapora bakmadan içimden "dedim şimdi tam tava zamanı" sizde nefis tava yapmışsınız..Afiyet olsun..Dahasına inşallah:)

3. murat takvim

murat takvim murat takvim

Favori Kamış:
    lineaeffe superba 4.20
    Favori Makine:
    penn ssm 750
    En İyi Avı:
    aramaktayım
    teşekkürler:) bide size bi sorum olacak okuduğum raporların birinde çaparinin altında fırdöndü kullanmam yazmıştınız hatırladığım kadarıyla:confused: . bende genelde çapari ile avlanıyorum cevaplarsanız sevinirim

4. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Tebrikler güzel av güzel yemek.

5. themad2

themad2 Serdar

Ellerine sağlık abi güzel av.
    Bu arada ben pek tad alamıyorum iri istarvitten sorun bendemi sizde öylemi düşünüyosunuz ?:D

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim.Çok iri mükemmel istavritler.