Sabah eşimi işe bıraktıktan sonra ani bir karar ile Kuleliye indim. Gittiğimde rapala çantamın yanımda olmadığını görünce dişli için yapacağım deneme hayallerim birden deniz suyuna doğru akıp gitti.... İstavritlerin boyları da küçük geliyordu. En güzeli çinekop çaparisi diyerek istavrite de yönelik olan ince çinekop çaparisi (20 köstek-30 beden) ile 140 gr kurşunu serin sulara gönderdim. Normal istavrit çaparilerine nazaran daha iyi boyda istavritler gelmeye başladı. Arada gelen kraçalar suya iade tabiki. 2-3 atıştan sonra çinekoplar da gelmeye başladı. Ancak boyları beni tatmin etmedi. 15-17 cm boylarında yaklaşık 10 tane çinekopu iade etmek zorunda kaldım. Sadece limit üzeri 1 tanesi ile yıldızımız barıştı ve kovaya girmeye hak kazandı. İşlerim olduğu için 2 saat kadar kalabildim. Limit üzeri 1 adet sarıkanat ve 1,5 kg kadar istavirt ile avımı sonlandırdım. Nice güzel avlar sizinle olsun. RASTGELE...
Emre merhaba, Disli kismetinde olmasada istavritler fena degil, Kracalarin icinden irilerini secmissin resmen. Afiyet olsun. :thumb:
Emre kardeşim tebrik ederim bu güzel avınıda, raporda rapala çantamı unutmuşum diyince benim bile cız etti inan işten fırsat bulamadığımızdan h.içi meraların tadını çıkartamıyoruz maalesef... Ama sizlerin böyle güzel raporlarıyla gözümüz gönlümüz açılıyor :thumb: tabi birazda kaşıntı basıyor hihi hihi Afiyet olsun, daha güzelleri rastgelsin oltana...
Yanında sahtelerin olsa kimbilir neler yapardın, ellerine sağlık.. biz yoğunluktan gidemiyoruz, siz tutun bari, raporlarını okumak ta güzel..
emre tebrikler, takımların yanında olması çok talihsiz bir durum. insanın moralini bozuyor. en azından kayda değer balıklar almışsın. afiyet olsun; geçen hafta bende bir meraya gittim. takım sandığı herzaman arabada olur, bir baktım takım sandığı arabada yok. gardım düşmüştü kuzenimde 2-3 adet rapala vardı ve sadece içlerinde bir tanesi güzeldi diğerleri yüzmeyi bile bilmiyordu. pembe turuncu arası benekli bir rapalaydı oda bir balık aldı. inat ettik fayiş fiyat verip yeni rapala almaya ama pişman olduk. tecrübe olmuş oldu. avların daim olsun emre. afiyet olsun
Tebrikler. Duyarlı balıkçıların başımızın üstünde yeri var. Küçükleri salanlar, büyükleri almaya hak kaznıyor.
Sevgili emre tebrik ederim dostum.. Bu arada kraçalara yaşama sansı vermen avına ayrı bir güzellik katmış.. Başarılı avlarının devamını dilerim afiyet şeker olsun :thumb: Sağlıcakla kal