Kardeşimle tuttğumuz 1-2 levrek... (yanlışlıkla kıyıdan balıkçılık avı bölümüne attım fotoğrafları moderatör arkadaşlar silerse sevinirim,şimdiden özür dilerim..)
Bravo Ne güzel Levrek bunlar? İlk resimdeki Tatlı su balığını andırıyor ama, ikinci de deniz levreği sanki... Hangisi doğru? Tekirdağ'da mı yakaladınız bu levreği? Afiyet olsun hemşehrim
ikiside levrek galiba ama görüntüleri farklı gibi neyse güzel av hikayesi falan yokmu bunların elle mi tuttunuz yani
Fotoların hepsi levrek arkadaşlar..Av hikayesinide anlatayım.. 18.00 de büyük kırmızı kurt aramak için kardeşimle yola koyulduk,kurdu bulmayı başardık fakat zor çıkıyordu ve 1.5 saat sonunda yeterince çıkarmayı başardık,gece 22.00 sıraları oltalarımızı attık,hafif çalkantı vardı dolunayda mükemmeldi,sabah 4.30'a kadar güzel mırmır avı oldu.(Levreğin heycanından mırmırların resmini çekmeyi unuttum..) 4.30 dan sonra kardeşim rapalayla deneyelim dedi ve daha önce rapala ile tuttuğumuz yerden rapalalarımızı 50 mt arayla atmaya başladık..(bu arada zifiri karanlık hafif dolunay var batmak üzere) 15 dk sonra kardeşimin oltasının 2 ye katlandığını gördüm ve yanına gittim,neyseki kardeşim levreği çekme konusunda benden daha tecrübeli ve sonunda levrek karaya yaklaştı ve karaya 1 mt kala rapala kırıldı bir türlü anlayamadık nasıl kırıldığını,bi anda kaçırdığımızı düşündük fakat ayın yansımasıyla balığın parladığını gördüm ve hemen üzerine atladım 3.250 kglık balık......
Belli ki çok heyecanlı olmuş ama tam olmuş Boşuna demezler denizden çıkmadıkça balık senin değil diye... O rapalada nasıl kırıldı hayret... Markası modeli neydi..?
Valla herkesin yaşaması gerekir o heycanı,rapalanın markasını bilmiyorum ama bizde anlayamadık nasıl kırıldığını balığın içindende çıkmadı...
Sakıncası yoksa Rapalanın resmi varsa yollar mısınız? Bir de Tekirdağ kıyısında mı yakaladınız bu levrekleri?